Viven kérdései kérdése:
Szereted a középsuli sorozatot?
Figyelt kérdés
Ki a kedvenced?Ha nem tetszik miért?2015. júl. 24. 12:00
11/13 anonim válasza:
Szerintem borzadály! :DD Unalmamban végignéztem az összes részt és sírva röhögtem rajta. Ha ilyen egy középsuli, én inkább maradok általánosban. :DD 12/L
12/13 anonim válasza:
Én személy szerint nézem a sorozatot, és egész tetszik, bár a dramaturgiát kicsit eltúlozták benne, túl sok benne a konfliktus, és emiatt kevésbé hihető a történet és a cselekmény.
A szereplők nem hivatásos színészek, csak néhány ügyesebb gyerek, de azt hiszem, éppen ezért jönnek ki kéthetente a részek, amiket a rajongók néznek.
Nem tetszik benne, hogy egyre több közismert kamaszt is belekevernek a történetbe, a 12. részben két videós (Boldzer, Bánki Beni) is szerepel, csak hogy többen nézzék a sorozatot.
Magamat olvasva fel is merül bennem, miért is szeretem ezt a sorozatot? Mert olyan hihetetlen, hogy egy félórás kikapcsolódás a rohanással teli életemben.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát az nekem se tetszett amikor azokat is belekevertek.
2015. nov. 26. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!