Mit tegyek, hogy az új tanévben ne piszkáljanak az osztálytársaim? Ez az utolsó iskolás évem. L
Az osztálytársaim kihasználnak, szexuálisan bántalmaznak, csúfolódnak velem és folyton piszkálnak.
Tudni kell rólam, hogy nagyon szeretek tanulni. Mindig arra törekedtem, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból feleléskor vagy dolgozatiráskor. A házi feladatokat mindig megoldom. Törekszem arra, hogy egy jó egyetemre jussak be. Az osztálytársaim nem foglalkoznak velem. Mikor nincs meg a házijuk (általában soha) mindig jönnek, hogy adjam le nekik. Ha nem adom, akkor mondják, hogy milyen g..i vagyok. Dolgozatokon mindig kell segitsek nekik, meg se tudom nyugodtan irni, folyton szólitanak, figyelni se tudok. Vagy amikor a tanár nem veszi észre, hátrajönnek hozzám (utolsó padban ülök) és lefényképezik (én csak akkor veszem észre, mikor már meglett a kép). Szüneteken, mikor tanulok, jönnek s kérdik, hogy "Te már megint tanulsz?" "Mit mind tanulsz annyit?". Próbálom megértetni velük, hogy otthon mást is kell csináljak tanulás helyett. Azon kivül, hogy ezeket kérdik, vagy a füzetemet veszik el, miközben tanulok, vagy többen odajönnek körém és elkezdenek tapsolni a szemem előtt, hogy nem látom a füzetem. Volt olyan, hogy nyálas papirral dobáltak.
Egyszer egy dolgozatirás közben megkért az egyik osztálytársam, hogy segitsek neki. Segitettem is, de a tanárnő elkappott és majdnem, hogy adjon egy 1-est. Én teljesen másképp oldottam meg egy feladatot (neki is és magamnak is), mint az iskolában és igy rájött a tanárnő.
A másik dolog a szexuális zaklatás. Mostanában nagyon sokat fogdosnak. Ülnek le mellém és ölelnek meg (nem jóból), majd a combjaimat fogdossák. Én olyankor kezdem el ütni őket. Volt olyan, hogy kimentem az osztályból, s amig távol voltam, az egyik a nemi szervét izgatta a helyemen. Volt olyan, hogy ki is vette előttem, én olyankor fére néztem. A barátom miatt is piszkálnak.
Az osztályfőnöknek nem merek szólni ezekről a dolgokról. Valahogy megakadályozhatnám őket, hogy ne csinálják ezeket velem? Gúnynevem is van. Az utcán a gúnynevemen kiáltanak utánam. Próbáltam, hogy nem veszem figyelembe azt, hogy szexuálisan zaklatnak, meg azt sem, mikor nem hagynek békén, de egyszerűen nehéz azt mutatni, hogy nem érdekel, mikor legbelül mérgelődöm. Barátom is van, nagyon szeretem őt, már csak miatta nem hagyhatom, hogy szexuális dolgokkal zaklassanak, de amúgy is nagyon zavar. Tud róla.
Barátnőim nagyon nincsenek az iskolában. És beilleszkedni se tudok.
Tanulás szempontjából megérte, hiszen ösztöndijas lettem.
Az osztályból 1-2 lány és 5 fiú zaklat
Ha zavarban vagy az igazgató miatt, vidd egy barátnődet(még ha nem is a suliból van) vagy a barátodat.Ez komolyabb annál,hogy ennyiben hagyd..össze kell szedned minden bátorságodat és odamenni..mert ezek az idióták csak addig csinálják amíg te engeded...érthető hogy félsz,de mi a jobb? Az elkövetkezendő évet is így végigcsinálni, vagy kirúgatni ezeket az elmebetegeket és nagyjából békességben tanulni?
Hajrá, remélem lépni fogsz :)
Gondolom akkor, hogy te is erdelyi vagy:)
Mindenkepp szoljal valakinek, mert ez igy nem mehet tovabb. Szerintem az igazgato szivesen segitene neked, foleg, hogy osztondijas vagy, igy biztos ismer teged.
Amikor meg piszkalnak dolgozat kozben, akkor vagy szolj a tanarnak, hogy nem hagynak beken, vagy csak mond hangosan, hogy "fejezd mar be, ugysem segitek". Esetleg direkt adj nekik rossz megoldast. Ugysem jonnek ra, hogy van benne hiba.
Ismerős a helyzet nagyon sajnalak.Hasonló sztorim van leírnám mert még fáj de a nyár mindig enyhíti.Szóval engem óvoda óta piszkálnak mert tudok ukránul és oroszul és mindig rám fogták a teteiket folyton sarokban voltam a suliban a tűző napon (1-2oszt)Az oszi. folyton ordibált mindenkire szinte (voltunk 20 es ebből 7kivetelezett és ők fogták rám a gonoszsagaikat a masok is végülis)4-ben 2csaj piszkált és igazgató lett a vége és azt állították hogy hazug vagyok...5ben normalis oszit.kaptam mert az előző 3-4kes is olyan volt mint az előso.Nem kivetelezt.Nagyon szeretek tanulni és hát folyton fuzettel könyvekkel toltotem a 4 evet.Minek tanulok? Kérdések .Streberezes.Miért írok anyut a dolgozatba?De lesés házi keres füzet keres magyarazam el segítsek infón!Mindig piszkálnak milyen csúnya vagyok és nincs mellem.Ukranozas az anyukám az de én itt születtem.Nem tudok rendesen Magyarul azt folyton mondják.Engem is piszkálnak a fiuk évfolyam társaim.Szóval az 3fiunak nem akartam beszélni ukránul és az egyik pedig irigy hogy jobban tudok németül.Szóval mergesek lettek és folyton lestopoltak bekerítették marhasasagokat beszéltek.Lelkileg bantalmaztak.Miert olvasok tanulok hmm még nem normalis vagyok.Egy másik osztálytárs szórakozott úgy hogy szerelmes belém...Meg fogta a kezem volt olyan is lehajolok a taskamert azt átöleli a derekam néhányszor jól megutotem.Az egyik meg a banketten velem akart táncolni meg folyton ölelni akart persze hülyeségből.Egy harmadik osztálytársam olyan nezesel nézett hogy idegesítő volt ja azt milyen szép a szemed.A évfolyamtársam aza bizonyos néhány fiú aki lelki terrorort végzett na onnan az egyik kérdezte hogy van barátom mondám nincs erre a másiknak mondja súgva van esélyed es nevetve mondta itt egy jelölt.Nem tudom mit akkartak ezek a fiuk ezzel mondani csak azt tudom hogy szórakozásból és próbálták esetleg hogy beléjük legyek szerelmes és mint egy kutyát kezzelni.És ez általános volt remélem a gimiben ez nem lesz és szorítok neked!
Bocsi de már fájt lekelet írnom.
15/l
Utolsó, sajnállak! Hátha jóra fordul minden. Amúgy velem is csináltak ilyesmiket, hogy megjátszodták, hogy szerelemsek belém, és mondták, hogy milyen szép vagyok, stb. Azt is mondták, hogy hagyjam el a barátom és járjak velük, persze csak rosszindulatból. Aztán az egyik osztálytársam (egyik fiú, amelyik piszkál) megkérdezte, hogy kit szeretek jobban, a barátomat vagy a masik osztálytársamat, amelyik piszkál. Ez engem rettentően zavar. Mondtam neki, hogy a barátomat
Ha még van valakinek valamilyen története, leirhatja, kiváncsi vagyok rá
engem is piszkáltak sajnos így ahogy téged, hogy fogdostam. egyszer véletlenül elestem, vagy egy nagyon ronda növény a mérges szömörce, na abba beleestem. Hólyagos lett a kezem. Ettől a növénytől ha hozzáérsz 2 hétig csúnya a kezed de utána elmúlik. Hát amikor legközelebb fogdosott megmutattam neki a kezem és azt mondtam hogy fertőző bőrbetegségem van és álljon le. Akkor abbamaradt a fogdosás, de hónapokig leprásnak hívtak. Viszont nem mertek a közelembe menni. kitudódott, osztályfőnökkel beszéltem négyszemközt, hogy piszkálnak (azt nem mondtam hogy olyan helyeken fogdostak mert nagyon szégyelltem, csak azt, hogy löködtek és hogy a kezemet piszkálták és hogy ne mondja el a többieknek hogy ez nem fertőz igazából - mert pont ezzel mószeroltak be, hogy fertőző betegséggel nem járhatnék suliba blabla). Az osztályfőnököm egy akkor végzett ostoba liba volt, ha valakit bántottak és panaszkodott, csak mosolygott és azt mondta, hogy jaj, ne rosszalkodjatok kisfiúk (egy 11.-es osztályban azt hitte így rendet tesz).
De ezzel legalább testileg nem értek többet hozzám. Papírgalacsin-dobálás, stréberezés maradt, de azelől el tudtam menni (szereztem a másik osztályban barátokat, vagy egész szünetben a tanári előtt olvastam a tankönyveket, ott sosem mertek piszkálni, mert jöttek-mentek a tanárok).
Nagyon sajnálom a történetedet...
Alsó osztályban én is megkaptam a "Kis Stréber" nevet, sokat bántottak és vertek szünetekben. Felsőben aztán hirtelen felindulásból átmentem egy másik iskolába, és sokkal jobban éreztem magam. Egy év az egy év, ne félj az új közösségtől meg az efféléktől, teljesen felesleges. Néhány lány nem is ismeri az osztálytársát 8 év után sem...
Egy tanévre lehet, hogy idézőjelesen "felesleges" lenne átmenni, pedig egyáltalán nem; egy év az egy év, és rengeteget számíthat! Szóval beszélj a szüleiddel erről, biztos, hogy megértik majd. :)
Megírod privátban, hogy mi történt ezután? Nagyon szorítok érted, túl-é-lés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!