Piszkáltak a suliban mit tegyek?
Tudom, hogy sokat sírtam, és nagyon érzékeny voltam, ezért voltam könnyű célpont. Most a barátnőmre szálltak rá, és nem merem megvédeni, mert félek, hogy újra elkezdik, és ez már durvább lesz, mit alsóban. Ha meglátom őket félrehúzódok, és nem szólok vissza. Igen, itt a lényeg: azt mondták nem szóljak vissza, majd csak abbahagyják, de nem működött. Amúgy meg olyan idióták, hogy ha okosat mondok nem értik és csak nevetnek.
Mit tegyek? (Szülők, tanárok nem jöhetnek szóba, a barátaim meg kedvelik is őket és kinevetnének)
"a barátaim meg kedvelik is őket és kinevetnének"
Biztos, hogy a barátaid? Nem tűnnek annak.
Attól is függ szerintem, hogy hány évesek vagytok. Ha általános iskola 6. esetleg 7. osztálya, akkor még nem súlyos a probléma, majd abbahagyják. Viszont ha idősebb korosztály, akkor lehet súlyosabb a probléma és félő is, hogy fennmarad vagy súlyosbodik. Ilyen esetben szerintem felnőtt segítségét kell kérnetek. De nem tudom megérteni, hogy miért kell bárkit is piszkálni. Az értelmi szintjük az állatokénál is alacsonyabb.
Állj ki magadért csak ennyit tudok hozzáfűzni.
Tudom nem egyszerű de erős vagy te hozzá biztosan. :)
Ezeket trolloknak hívják. Ne etesd a trollokat.
Ők abból élnek ha másnak fájdalmat tudnak okozni.
Egyszerűen csak szard le őket.
Utána ők is elfogják felejteni az egészet.
Nekem sikerült,hajrá neked is! :)
Ha gondolod felveheted velem majd a kapcsolatot privátban is.
15/L
"Szia, most mentem gimibe, altalanosba sajnos a hierarchiaban lent voltam, nem utolso, de nem tiszteltek. Mit kellene tennem hogy itt gimiben tiszteljenek?"
Konfrontálódnod kell. Vissza kell szólni, sajnos kénytelen vagy megmutatni, hogy nem lehet bármit megtenni veled. Menj oda, emeld fel a hangot, mutass rá, hogy 10-en vannak egy ellen, ha kicsit keményebb a hangulat -nem ismerem a sulit- nyugodtan mond meg, hogy szolsz a tanároknak, ha nem hagyják abba.
"De probaljam alazni is oket? Vagy hogyan?"
Véletlenül se. Legyél tényszerű, kemény, és hangos. A lapítás csak céltábla a hátadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!