Hogyan lehetnék közismert, tisztelt ember a suliban?
A népszerū emberek legnagyobb része azért népszerū, mert nem próbál az lenni, hanem egyszerūen olyan pozitív személyiséggel, kisugárzással rendelkezik, ami vonzza az embereket.
Tisztelt akkor leszel, ha valami tiszteletre méltót viszel véghez.
Kiemelkedni valamiben, sportban, tanulásban mások segítésében, csapatmunkában, másokhoz való kedves, közvetlen, segítõkész hozzáállásban.
Köszönöm az értelmes válaszokat. Lány vagyok, nem menő, hanem közismert szeretnék lenni. 2 éve nyertem meg egy országos szépíró versenyt, a rajzaimat szeretik, édesanyámtól örököltem a kézügyességem.
Kérlek, ha ezeket szem előtt tartva tudtok hasznos, értelmes választ adni adjatok, kérlek
Köszönöm. Egyébként már bemondók vagyunk a sulirádióban, ettől is híresebbek vagyunk. Ezenkívül nagyon pozitív vagyok, sosem fáradok el, és mindenkivel kedves vagyok. Ellenségem nincs. Lehet, hogy népszerű vagyok már, csak nem veszem észre. Önbizalmam sincs híján, hiszek magamban, és másokban. Nagyon jól tudok motiválni embereket, próbálom jobbá tenni őket, és az életüket. Segítek nekik, ha tudok. Persze
azért nem vagyok tökéletes. Elég lobbanékony vagyok, ha felidegesítenek elmondom nekik mi a probléma, pár napig nem kezdeményezek-ettől is jobbak lesznek. Van még valami, amit csinálnom kéne? Trollok, kérlek hagyjatok békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!