Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy bújhatnék ki az osztályta...

Hogy bújhatnék ki az osztálytalálkozó alól?

Figyelt kérdés

Kevés időm van addig és nagyon nincs kedvem elmenni.

Reggeltől-estig,tánc,játékok,mindenkinek mesélni kell(ene) magáról.Szóval nem arról van szó, hogy összejövünk délután és az estébe hajlóan beszélgetünk.

Leginkább kudarc az életem.Erről nem tudok mit mondani.

Amúgy sem szeretek magamról beszélni.

Családos emberek lettek,vállalkozók,sikerek,boldogok.

Na én nem.

Már egyezettünk,én azok közé tartozom akik el tudnak menni.Jeleztem is.

Valahogy úgy kellene kibújni alóla, hogy ne bántsam meg őket.

Vagy legrosszabb esetben is kell valami jó duma, hogy miért nem sikerült az életem.

Valahogy másra kell terelni a szót.

ezzel mindössze annyi a gond, hogy nem leszünk túl sokan viszont sokáig tart az esemény és így hatványozottan nő a kínos helyzetek száma és hossza.

Hogy lógjak meg. Már azt mondtam, hogy tudok menni szóval jó indok kell.

2015. aug. 14. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ugyan, mi baj lehet? Vagy mondd meg őszintén, hogy miért nem mész, ez van.

Vagy elmennék, és akkor lennék őszinte. Mi történhet?

10 év az nem az életed. Még tíz év múlva a felük már elvált lesz, a gyereke totál gáz, majd meglátod.

Ha odamész, és nem tetszik, fogod magad, eljössz.

2015. aug. 16. 04:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen. Felnőtt ember vagy, és annyi gerinc nincs benned, hogy kiállj magadért, és nemet mondj a meghívásra? Akkor csak menj el, és főlj a saját levedben.
2015. aug. 16. 08:57
 13/13 anonim válasza:

Én elég direkt ember vagyok, ezt sokan nem szeretik. Ha valami bajom van akkor azt odatolom a másik orra alá.

Van egy FB csoportunk. Hívtak. Annyit írtam, hogy "nincs rá okom hogy elmenjek".

ennyike :)

Számít a másik ember(ek) véleméye, aki 5 vagy x éve nem érdeklődött? Nem.

2015. szept. 18. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!