Egy osztálytalálkozóra házastárssal szokás menni tényleg?
Egy hónapja szervezi a volt osztálytársam a találkozót, ami ma lesz. Tegnap jutott eszembe egy cetliről, és szóltam ismét a férjemnek, aki méltatlankodott, hogy egy nappal előtte szólok. Szóltam korábban is, de vszeg elfelejtette. Ő délutános, amúgy se tudna jönni, de úgy gondolom, hogy az osztálytalálkozón az osztálytársak találkoznak. Házastársat nem visznek. (A FB csoportban erről nem volt szó legalább is)Férjem állítja, hogy márpedig ezt így szokták, és arról van szó, hogy én szégyellem őt- szerinte. Mintha én találtam volna ki az időpontot,és mintha direkt elhallgattam volna!
A szervezőt vagy más osztálytársat inkább nem kérdezek, mert nagyon ciki, hogy ekkora cirkuszt csinál belőle a férjem. Más fogja, bejelenti és elmegy, engem meg számon kérnek és megvádolnak :(
Vidd el, mutasd be, aztán zavard haza....:D
Legalább meglátja, hogy más sem cipelte oda a párját.
(nem újvárosi vagy?)
Hát elég gáz lehet az az OSZTÁLYtalálkozó ahova az osztályon kívül megy még valaki... Végül is ki a f#szom kíváncsi a volt osztálytársak párjára? pfff
Pláne akinek nincs. Kellemes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!