Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy bújhatnék ki az osztályta...

Hogy bújhatnék ki az osztálytalálkozó alól?

Figyelt kérdés

Kevés időm van addig és nagyon nincs kedvem elmenni.

Reggeltől-estig,tánc,játékok,mindenkinek mesélni kell(ene) magáról.Szóval nem arról van szó, hogy összejövünk délután és az estébe hajlóan beszélgetünk.

Leginkább kudarc az életem.Erről nem tudok mit mondani.

Amúgy sem szeretek magamról beszélni.

Családos emberek lettek,vállalkozók,sikerek,boldogok.

Na én nem.

Már egyezettünk,én azok közé tartozom akik el tudnak menni.Jeleztem is.

Valahogy úgy kellene kibújni alóla, hogy ne bántsam meg őket.

Vagy legrosszabb esetben is kell valami jó duma, hogy miért nem sikerült az életem.

Valahogy másra kell terelni a szót.

ezzel mindössze annyi a gond, hogy nem leszünk túl sokan viszont sokáig tart az esemény és így hatványozottan nő a kínos helyzetek száma és hossza.

Hogy lógjak meg. Már azt mondtam, hogy tudok menni szóval jó indok kell.

2015. aug. 14. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem magyarázkodnék, írnék a szervezőnek, hogy sajnos mégse jó, közbejött valami, de jó szórakozást kívánok, és ennyi.
2015. aug. 14. 15:16
 2/13 anonim válasza:
75%
Lehet nem kellett volna egyből rávágni, hogy tudsz menni. Én is éreztem hasonlót, és elmentem. Mert ha nem megyek a hátam mögött úgy is kibeszélnek.. Bár megmondom őszintén, ha így van, tegyék. Végül is mit számít mit gondolnak, ha valószínűleg egyébként úgy sem találkozol velük az ilyen alkalmakon kívül. Tesóm anno nem ment el, mert kövér lett, és azt szégyellte, én max. egy jó egyetemi végzettséget tudtam felmutatni, és ezzel "adtam magamnak" egy jó pontot. Mások azt szégyellik, hogy még nem született gyerekük.. Elmentem az osztálytalálkozóra, és majdnem mindenkivel volt valami "bibi" szintén. Légy magabiztos, ne látszódj meggyötörtnek. Teljesen mindegy mi értél el, vagy mennyit keresel, van-e gyereked, stb. ha a boldogság sugárzik Rólad. Ha úgy érzed ez nem menne, akkor meg ne gyötörd magad, ez csak egy osztálytalálkozó, senkinek nem tar
2015. aug. 14. 15:17
 3/13 anonim válasza:
... bocsi valahogy sikerült így elküldeni, szóval senkinek nem tartozol magyarázkodással. Ha úgy érzed kell hivatkozz munkára, vizsgára, betegségre, stb.. Ha nincs vacsi rendelve, akkor elég egy hirtelen jött okra hivatkozni aznap. Úgy talán kevésbé feltűnő. De mindenképpen jelentkezz, ha csak úgy szimplán nem mész el, tuti kibeszélnek.
2015. aug. 14. 15:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, sokan vannak még ilyen félelmekkel, érzésekkel. Sokan lesznek akik fényezik magukat, oszd el tízzel, vonj belőle gyököt és megkapod, hogy mi a realitás az egyes állításokra :)) Én a legutóbbi alkalommal hasonló okokból nem mentem el az osztálytalálkozómra, de picit megbántam, jó lett volna látni a többieket és biztos vannak hasonlóan olyanok akik "sikertelennek" érzik magukat.

Nem kell indokot találnod, nyugodtan azt is megmondhatod, hogy most lelkileg nem vagy erre felkészülve. Tudod, ezt sokan "vizsgának" tekintik, pedig nem így kéne felfogni. Inkább gondolj arra, hogy régi jó ismerősökkel találkozol majd, azokat akiket meg talán kevésbé bírtál lehet, hogy más, jobb oldalukról ismersz meg, vagy megállapítod, hogy nem változtak, de akkor csak mosolyogj rajta :) Fel a fejjel!! Én a következőt nem hagyom ki, igaz még 5 évet kell várnom

2015. aug. 14. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne komplikáld túl.

Miért kéne akármilyen dumát kitalálni?

Mondd, h nagyon sajnálod, de nem érsz rá, jó szórakozást nekik.

Ennyi. :)

2015. aug. 14. 15:22
 6/13 anonim ***** válasza:

A találkozó után is kibeszélhetnek, mai telekommunikációval ez nem nehéz...

Találj ki valamit.

Nem is kell megmagyarázni, hogy mi jött közbe. Vagy igen? Lehet esküvő is, nekem jött hirtelen közbe, tudtam, hogy lesz, de apáékat hívták meg, engem nem számoltak bele, de a menyasszony nővére (unokatesóim) elhívott és felírt, mert összefutottunk a munkahelyemen és kérdezte, hogy megyek-e.

Mennyire láthatnak meg téged? hogy bevegyek, hogy kiment a lábad, hasmenésed van, el kellett utaznod vidékre?

2015. aug. 14. 15:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem mész el és kész. Ha kérdezik, hol voltál, megmondod, bocs, de közbejött valami. Nem kell az okokat részletezni. Ha mégis kérdeznék, hogy mi jött közbe, mondd, hogy személyes dolog, nem szeretnéd megosztani másokkal. Semmi közük hozzá.
2015. aug. 14. 16:49
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem voltunk igaz közösség. Nem kötetek életre szóló barátságok.Legalábbis részemről.

Ráadásul 10 éve nem láttam őket.

2015. aug. 14. 17:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy rendes találkozó, első - elmentem, nem volt értelme.

volt egy nem hivatalos is, nem érdekelt.

A 2. hivatalos se fog jövőre. Ha itt élnék akkor is, akkor sem. Pár órára sem.

Nem érdekelnek a gazdag hp-k jó cuccokban, műhajjal, menő élettel...ők egymással azóta is jól megvannak, nekem nem hiányzik. Más se.

Mert nincs köztök egy barátom, sőt, havercsajom se, és akkor sem. Meg engem se nézzenek le...

2015. aug. 14. 17:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit részletezned, ha már megígérted, akkor csak annyit írj, bocsi most mégsem alkalmas. Pont.
2015. aug. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!