Iskolát váltottam, és az új osztályba, hogy illeszkedjek be?
No para.
Én is most fogok új suliba kerülni, egy teljesen új osztály azert csak 8 évet lehúztam a régivel. :(
Utált ott is mindenki, de néha osszejartunk bulizni, itt senkit bem fogok ismerni, 30 fiú osztálytársam lesz kb 2-3 lány.
Mindig is beilleszkedési problémákkal kuzkodtem, egy durva bőr betegségem van ami miatt mindenki leprásnak csúfolt a másik suliban.
Nagyon kikozosistettek, ők már 5.-es koruk óta pialtak, én meg nem, az osztály 3/4-w cigizett, én nem, nagyon kilógtam a sorból.
Az osztályból 2 barátnőm volt
Véletlen elküldtem a választ, nem fejeztem be.
Szal a 2 bnőm is fogyatékos volt.
Nehezen közeledem az emberek felé, oknélkül nem bántok senkit, ha felhúzom magam közveszélyes vagyok.
Mindenhez van hozzászólásom, mindenből viccet csinálok, mindenen poénkodom, ez nálam egy akaratlanul is előjövő pótcselekvés, így probalom felhívni magamra a figyelmet, sikertelenül.
Nagyon Félek a sulitól, de egy normális barátnőm el fog kísérni a sulid ismerkedős napra
Kérdésedre nem valaszoltam, de ne aggódj! Hagyd, hogy sodorjon az ár!
Ha vki odamegy hozzad ne Gyere zavarba, csak természetesen, nem fog senki kinevezni, vagy funyolodni elsőre.
Kijavítom az előzőt!
*Kinevetni *Gúnyolódni
Üdv: Egy nyelvtan tanár!
Nem hiszem, hogy a tanárok miatt lennél hülye...
Kérdező, a fentebb említett barátodtól nem tudsz segítséget kérni amellett, hogy itt is írnak? :)
Nem mellesleg elég gáz, hogy képesek azért bántani, mert zárkózott vagy, keveset beszélsz. Nem mindenki érzi úgy, hogy mindig beszélnie kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!