Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan illeszkedjek be egy 7...

AnimeFanGirl13 kérdése:

Hogyan illeszkedjek be egy 7 éve együtt lévő osztályba?

Figyelt kérdés
Az utolsó általános iskolai évemre,8.-ra átiratkoztam egy másik iskolába.Lány vagyok,és azért irattak át másik suliba,mert az előző osztályom közössége borzalmas volt,nem éreztem jól magamat...Alapjáraton barátkozós típus vagyok,de félek,hogy nem tudok majd beilleszkedni. :( Adnátok pár tanácsot? Én menjek oda hozzájuk,vagy várjam meg a közeledésüket? Kezdeményezzek beszélgetést? Segítsetek kérlek,nagyon meg vagyok ijedve (pedig amúgy nem vagyok félős típus,de az előző osztályomban ért sérelmek miatt nagyon tartok az új osztálytársaimtól). :(

2014. aug. 5. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
nézd meg milyen osztály és látni fogod ők közelednek vagy neked kell ;)
2014. aug. 6. 14:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi :)
2014. aug. 6. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Bunkó leszek de remélem nem hozzánk jössz. A mi osztályunk full kiközösíti az újakat.
2014. aug. 13. 11:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Melyik suliba jársz?
2014. aug. 13. 20:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Vagy melyik településen van a sulid?
2014. aug. 13. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Add önmagad.Tudom, közhely, meg minden, de attól még működik.Szóval ha oda akarsz menni beszélgetni, akkor menj, ha pedig inkább rájuk várnál, akkor csináld azt.Ez érzésből jön, felesleges külön etikettet kitalálni hozzá.Így tiszta képet kapnak rólad és könnyebben be fogsz illeszkedni.
2014. okt. 4. 21:01
 7/7 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben voltam, igaz, más okból volt a váltás, és ötödik osztályban. De nálam minden simán ment, hamar összebarátkoztam a zömével, persze mindig lesznek kisebb nézeteltérések, de hozzá kell szokni. Amúgy hogy sikerült végül?
2017. aug. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!