Iskolát váltottam, és az új osztályba, hogy illeszkedjek be?
Nem olyan rosszindulatúak a gyerekek, mint te azt gondolod. Én életemben 12x váltottam sulit, mert rengeteget költöztünk. Az első suliváltáskor féltem, de semmi baj nem volt, hamar befogadtak. Ez tetszett. Később a többinél már vártam, hogy új barátokra tehessek szert.
Attól, mert autista vagy, lehetnek barátaid. Hidd el, egy osztálynak nagy dolog, ha Egy új diák érkezik hozzájuk. Kíváncsiak lesznek, hamar meg akarnak majd ismerni. Nem kell úgy hozzáállni, hogy biztos rosszat gondolnak rólad. Viszont próbálj meg kicsit feloldódni. Valószínű azért közösített ki az előző osztályod, mert nem ismertek.
Kezeld úgy, hogy ez egy új lehetőség, lehet több barátod. Az igen-nem válaszokat pedig próbáld hanyagolni, és kicsit hosszabb mondatokkal válaszolj. Viselkedj úgy velük, mint a barátoddal, és biztos megszeretnek majd :) felesleges parázni. Sok sikert :)
Amúgy mennyi idős vagy, és milyen nemű?
Most nem megbántani akarlak de te nagyon kevered a dolgokat
alapból autista nem lehetsz-mert annak semmi köze a zárkozottságodhoz,se a feszülségedhez,ezek okai csak lelki eredetűek lehetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!