Nagyon gonosz vagyok vagy ez teljesen jogos?
Figyelt kérdés
Noszoval 1. ota van 3 p#csa atz osztalyba bekebzeltek meg szemetek eleg sok mindenkivel mar tobb fizval is kavartak!
sokat artottak nekem is foleg a ketto.na a ketto kozul az egyik elkoltozott Nemetbe!en persze orultem!
Nagyon szemet vok h kettot akit nagyon utalok elkezdtem oltogatni askon?Es telleg gonosz vagyok h orulok h elment?
2015. júl. 21. 13:20
1/8 A kérdező kommentje:
12\L
2015. júl. 21. 13:24
2/8 anonim válasza:
Én mindig is úgy tartottam, hogy nem kell lesüllyedni az olyan emberek szintjére. Ha meg névtelenül oltogatod őket, az szánalmas.
3/8 anonim válasza:
Szánalmas, aljas, ÉS gonosz. Csak a net mögül mersz őszínte véleményt nyílvánítani? Mondd meg nekik face to face...
4/8 anonim válasza:
inkább csak egy buta kislány vagy, de nem is vártunk többet tőled...reméljük majd felnősz és az eszed is megjön egyszer...talán...
5/8 A kérdező kommentje:
Igen tom h szanalmas de par hete hagytam abba!Es en 6eve viseltem el a serteseket provokaciot!es nem en fotoztam le a naplojukat!nem en uztem beloluk gunyt!nem en provokaltam ki a barataik kozt a vitat!nem en hortam le oket mindennek!nem en kapok ugy otos magatartast h egy ket evvel idosebb gyerek visz ki a suliba ahatan! Es meg sorolhatnam!
2015. júl. 21. 13:59
6/8 anonim válasza:
Maga a megtestesült gonosz vagy. Vége a világnak a sátán itt jár köztünk. :-) Viccet félretéve szerintem is korrektebb ha a szemébe mondod vagy eltöröd az állkapcsát.
8/8 anonim válasza:
Hát az elég gáz, hogy neten oltogatod őket. Abban viszont semmi kivetni való nincs, hogy örülsz neki, hogy elment a másik csaj. A helyedben én örömtáncot is lejtettem volna szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!