Miért viselkednek vele így?
Figyelt kérdés
Az osztályban van egy lány, aki viszonylag csendes, de kedves és vicces. Néha kicsit bolond de jó értelemben. Külsejét tekintve szerintem rohadt átlagos, semmi érdekes nincs benne. Mégis a tanárok ( főleg a férfitanárok) tisztára kedvelik. Pedig a csaj nem megy oda folyton hozzájuk hogy nevessen a vicceiken meg ilyenek. Mégis őt kedvelik. Én meg szerintem mindig igyekszem viccelni meg beszélgetni a tanárokkal még sem annyira kedvelnek. Miért van ez? Benne mi van ami megfogta őket??? Köszi a válaszokat!2015. jún. 9. 22:33
1/3 anonim válasza:
Nyilván te sokkal szebb lehetsz..mindegy a lényeg belülről ragyok..ezt jegyezd meg
2/3 anonim válasza:
"Mármint a belső értékek a fontosabbak:"
3/3 anonim válasza:
Igen, a belső.. Úgy alapból a személyisége, kisugárzása. Lehet,hogy a te próbálkozásaidat kicsit erőltetettnek érzik vagy érezni,hogy nem teljesen őszinte. Ennyi. Kicsi irigységet érzek a történetedből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!