Miért viselkednek ennyire másképp velem, mint vele?
Van egy nálam 5 évvel idősebb nővérem.A szüleink (leginkább anyu) vele teljesen másak,mint velem.
Nemrég kiderül,hogy kisbabájuk lesz,anya rögtön mondta,hogy majd Ők (anyáék) kifizetik a babakocsit,autósülés,kiságyat.
A lányom 7 hónapos,sokat vannak vele is,de nekem sosem mondták,hogy bármit megvennének.Amikor ezt mondtam anyának,az volt a válasza,hogy azért,mert az én párom többet keres,mint a nővérem és a férje együtt.
Itt nem az esik rosszul,hogy nekem nem vettek semmit-el sem fogadtuk volna-,hanem az,hogy ahogy kiderült,hogy terhes a testvérem,ment a duma,hogy ne pakolj,ne cipekedj,ne takaríts,majd én megcsinálom,stb...Én 27 hetes terhesen hallgathattam,hogy miért jár hozzánk takarítónő,ha anyáéknál vagyok miért nem segítek nekik és ilyenek.
Ha anyáékkal erről próbálok beszélni,akkor meg mondják,hogy elkéne mennem dolgozni,mert agyamra ment az otthonlét meg a semmit tevés!Nem értem,ha a nővéremet jobban szeretik,akkor mondják meg és nem megyünk hozzájuk ennyiszer,de ne sértegessenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!