Te hogy élted meg a diplomázást? Mennyire voltál szomorú miatta? Hiányoztak tanárok?
Figyelt kérdés
A gimimet nem sajnáltam, de most nagyon szomorú vagyok, még olyan tanáraim is lesznek, akiket hiányolni fogok.2015. máj. 21. 18:07
1/6 anonim válasza:
Pár barátom, hiányozni fog, de egyébként úgy utáltam az egészet, ahogy volt, az eszméletlen mennyiségű bemagolandó baromságot, a sznob egyetemi légkört, azt, hogyha nem vagy partyállat nem vagy ember, a nagypofájú bunkókkal, meg az elkényeztetett kihaénnem egoista királylányokkal. Azok az oktatók, akiket pedig bírtam, a későbbiekben is tanáraim lesznek, tehát őket nem vesztem el.
2/6 anonim válasza:
Szóval rohadtul nem fog hiányozni.
3/6 anonim válasza:
Örültem mind a két diplomámnak és a PhD fokozatomnak is.
4/6 anonim válasza:
"Örültem mind a két diplomámnak és a PhD fokozatomnak is."
Azért ennyire látványosan nem kellene önfényezni, ki nem sz.rja le a PhD fokozatod.
5/6 anonim válasza:
Örülnél, ha olyan publikációs listád lehetne, mint nekem.
6/6 anonim válasza:
"Örülnél, ha olyan publikációs listád lehetne, mint nekem."
Ez tudományfüggő. Orvostudomány esetében biztosan örülnék, de továbbra sem az önfényezés volt a feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!