Tudnátok ebben segíteni?
1. Miért vállaltad el?
2. Főiskolásként legyen már annyi IQ-d, hogy magad keresgélsz a neten!
Szia! Elég nehéz dolog lehet, főleg elkezdeni. Szerintem ülj össze néhány évfolyamtársaddal és szedjetek össze néhány gondolatot az elmúlt évekkel kapcsolatban. Ezeket építsd vagy építsétek bele a szövegedbe. Szerintem te is nagyobb önbizalommal állsz ki mindenki elé, ha olyan szöveget olvasol fel, amit nem egyedül találtál ki, hanem pár emberrel együtt.
Manapság már nem kell siratót mondani, hanem egyszerűen visszagondolva az órákra, tanárokra, bulikra, közös programokra egy olyan beszédet mondani, amit mindenki szívesen hallgat és mégis méltóképp megemlékeztek az elmúlt évekről.
Szóval én a helyedben náluk próbálkoznék. Mindenképp olyan embereknél, akik mindenhol ott voltak, mindent láttak, stb stb. :)
Nem baj ez, hogy tanácstalan vagy, de csak a kezdő lökés hiányzik. Hamarosan szétnézek a neten, hátha van valami, csak előbb elmosogatok. ;D
Szia! Szerintem ne törődj az olyan trollokkal, mint Akhillesz, vagy ki....
Az én tanácsom az lenne,hogy idézz fel egy közös, szép emléket, és meséld el röviden. Mondd el, hogy kár, hogy ez a közösség ennyi idő után felbomlik. A végén, én lehet hogy azt momdanám, hogy köszönöm szépen ezt az emlékezetes pár évet, amit soha sem fogok elfelejteni.
Valami ilyesmi....
Persze én ehhez mitsem értek.... hiszen csak hatodikos vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!