Miért nehéz ebben a generációban tanárnak lenni?
Vagy kérdezem másképp: miért nehezebb most, mint generációkkal előttünk?
Pár napja beszélgettem erről a matektanárommal. Gondolkoztam ezen egy kicsit, valamiért az ilyenek nem hagynak nyugodni.:D Kíváncsi természetem miatt pedig érdekel az is, hogy az ittlévők mit gondolnak erről, szóval feltettem ezt a kérdést itt is.
Mert most sokkal tiszteletlenebbek a gyerekek. Nagyképűek, önzőek, elkényeztetettek. A "jogaikat" követelik de a kötelezettségeikre magasról sz_rnak. Motiválatlanok, neveletlenek, lusták.
Tisztelet a kivételnek.
Mert a herbartizmus most nagyon visszaüt!Mindenki passzív!És ha erőltetni próbálják az egészet,abból gondok lesznek.Már pedig erőltetnek itt mindent.
Szinte senkit nem érdekel:
1.A fotoszintetizálás 11.osztály környékén pénteken az 5.órában,
2.Az "a" betű nem köti le a száguldozó figyelmű elsősöket,ami nem csoda,
3.A fiúk 6.-ban felizgulnak a felvilágosítás hallatán,de rájönnek,hogy úgyis csak a menstruációról meg az erekcióról lesz szó,mert a felvilágosítás ennyi Magyarországon,EZÉRT TARTUNK OTT,AHOL,
4.A gyerekeket amúgy 16:00-ig benntartják,ami teljesen felesleges,mert ugyan,mit csinál a gyerek annyit az iskolában?Szétunja az agyát...meg átkozza,hogy ő volt a leggyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!