Miért engem szid, holott életembe először állok ki?
Az osztályba néha vannak kisebb viták. Ma EGÉSZ életembe először ellenkeztem, pofáztam vissza a tanárnak. Mindig csendes voltam, sose kiabáltam be órán, de most ki kellett jöjjön a számon az igazság. Erre a tanár engem fél órát szid, holott van az osztályba rajtam kívül legalább 8 olyan ember, aki már többször csinált bajt, de őket sose becsmérelte fél órát. Miért pont velem csinálta ezt?!
Meg egy másik dolog: felhozta, hogy sose köszönünk, és engedjük előre az ajtónál.
Engem mamám arra tanított, hogy az kell először köszönjön, aki jön, s nem az, aki áll, és mással beszélget.
Meg én lány vagyok, és elvárnám a 40 éves férfitól, hogy előreengedjen.
Ebbe az utolsó két meglátásba (köszönés, előreengedés) legalább igazam van?
"Ebbe az utolsó két meglátásba (köszönés, előreengedés) legalább igazam van?"
Ebben sincs.
Az előreengedés jogos lenne, de egyenlő jogaitok vannak, nem? Miért lennél te taknyos csitriként különb, hogy előre kelljen engedni? Éljen a feminizmus, vesszenek a rohadt kis előjogaitok! A tanárnak pedig a normális diák előre köszön, itt nem alkalmazhatod az érkező köszönti az ottlévőt szabályt. Szép is lenne, még a tanár köszönjön előre a tiszteletlen diákjának.
Szóval nincs igazad. Tipikus magát baromi okosnak képzelő, elkényeztetett, tiszteletlen, kiscsaj lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!