Mi fog velem történni a fogorvos vizsgálatok, kezelésen, most fogok életembe először menni fogorvoshoz?
Ciki nem ciki életembe nem voltam fogorvosnál, pedig már 30 éves vagyok. Most sincs semmi panaszom, csak szerintem nagyon fogköves a fogam, meg lehet már egy két kisebb szuvas fog.
Milyen egy fogászati kezelés, tényleg olyan fájdalmas, ahogy azt leírják az emberek, tényleg annyira félni kell tőle?
" Mellékesen jegyzem meg, hogy aki 30 évesen jut el odáig, hogy meglátogassa a fogdokit, annak minden bizonnyal lesz mit kreálni a szájában, amelyek között vannak fájdalmas beavatkozások is."
Szerintem épp hogy semmi nem lesz, max fogkőeltávolítás, ugyanis ha valóban még nem volt panaszod, akkor valószínűleg olyan dentin állománnyal rendelkezel, ami miatt szuvasodnak a fogaid. Esetleg csak egy két felületi szuvasodás lehet, aminek a tömése nem nagyon fáj. Nagyon szerencsés vagy :)
* ami miatt NEM szuvasodnak a fogaid
(bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!