Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Már egy hete kínzó fogfájásban...

Már egy hete kínzó fogfájásban szenvedek, nincs valamiféle házi praktikátok, amelyet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Már szinte aludni sem tudok, úgy eszem a gyógyszert, mintha cukorka lenne. Hallottam, hogy a szegfű nagyon jót tesz, de még érdekelne néhány okosság. Leghamarabb csak 3 nap múlva tudok eljutni az orvoshoz, de addig valahogy túl kéne élnem az éjszakákat.

2014. máj. 15. 05:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok, nagyon jól bírod! Más nem szokta kibírni 3 napnál tovább doki nélkül. Esetleg ha tudsz szerezni Donalgint, az jobban leviszi a fájdalmat, mint a többi gyógyszer és van benne gyulladáscsökkentő is. A szegfű egyáltalán nem tesz jót, max a szegfűszeg, de ez is csak mende-monda, nekem nem használt. Frissen vágott fokhagyma gerezdet tettem az ínyre és cserélgettem félóránként, az tűnt a leghatásosabnak, abban is van gyulladáscsökkentő. És vegyél be mellé sok C vitmaint. Nem értem miért nem tudsz hamarabb dokihoz menni, ez nagyon szomorú. Remélem túléled.
2014. máj. 15. 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem is tanácsolták a fokhagymát, és úgy bedurrant tõle a fogam, hogy azt hittem belehalok, de legalább addig dörömböltem éjjel 3kor az ügyeletes fogászaton, amíg a szomszédok meg nem adták a doki számát... Szóval, ha így vesszük a fokhagyma oldotta meg...
2014. máj. 15. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az már nem a fokhagymától durrant be, hanem amúgyis ez lett volna. Sajnos a gyulladt fog nem jön helyre magától, nincs rá igazi házi módszer. :( Nekem a gyökérkezelések közt volt jó a fokhagyma, akkor már meg akartam veszni és a doki csak Cataflamot írt fel ami 2 órán keresztül hatott, de egy nap csak 4-et lehetett bevenni belőle. Akkor két napig fokhagymáztam és zsályateával öblögettem. Harmadnap vettem Donalgint, az 14 órán keresztül hatott, nagy megkönnyebbülés volt.
2014. máj. 15. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Menj el az ügyeletre (legalább megnézetni)

Kijött a tömés vagy miért fáj?

2014. máj. 15. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Még kipróbálhatod esetleg a pálinkát -
2014. máj. 15. 13:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, vettem Donalgint (kiadta a patikus, mivel hogy a fogfájás nagyon rossz:D) és tényleg használ! Mindenkinek ment a zöld! :)

13:15-ös, igen, az egyik hátsó fogamból már pár hete, gondoltam kibírom az időpontomig, de hát muszáj előbb bemennem…

2014. máj. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!