BJ98 kérdése:
Mit lehet a cigányok ellen tenni?
Figyelt kérdés
Üdv! Szóval az én sulimban többségben cigányok vannak és ma azzal jöttek hogy adjak nekik cigit. Mondtam hogy nincs de ők követelőztek aztán parancsolgattak hogy akkor menjek haza cigiért és azt is mondták hogy hozzam nekik a tömegnövelőm mondtam hogy nem mert én pénzért vettem és az enyém aztán fogott az egyik gyerek egy szöges fa botot és elkezdett csapkodni vele. én pedig nem tehettem semmit mert ha nekik állok akkor jön és különben is engem arra neveltek hogy ne erőszakkal oldjam meg a dolgokat. Valaki tud ezek a férget ellen valamit?2015. máj. 11. 11:06
21/21 matália válasza:
Nem beszarni-átmenni vadállatba.Ercsiben jártam alsóba itt ha pattogott valamelyik szarlabda a belét kitapostam s lám kitört a jóság-valóság:ebből értettek.Hivatalosan úgysem segitenek neked.Legyen nálad is jásszicista eszköz:)Olyan be nem fogadó,eltérő kultúra elutasitó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!