Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit lehet a cigányok ellen tenni?

BJ98 kérdése:

Mit lehet a cigányok ellen tenni?

Figyelt kérdés
Üdv! Szóval az én sulimban többségben cigányok vannak és ma azzal jöttek hogy adjak nekik cigit. Mondtam hogy nincs de ők követelőztek aztán parancsolgattak hogy akkor menjek haza cigiért és azt is mondták hogy hozzam nekik a tömegnövelőm mondtam hogy nem mert én pénzért vettem és az enyém aztán fogott az egyik gyerek egy szöges fa botot és elkezdett csapkodni vele. én pedig nem tehettem semmit mert ha nekik állok akkor jön és különben is engem arra neveltek hogy ne erőszakkal oldjam meg a dolgokat. Valaki tud ezek a férget ellen valamit?
2015. máj. 11. 11:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
van kéznél lőfegyver,kötél,szöges léc,láncfűrész?ha nincs akkor patkányméreg (nem a cuki kis bolyhos állatkákra elhasználni!)
2015. máj. 11. 12:17
 12/21 A kérdező kommentje:
szüleimnek nem mondom el mert próbálom én meg oldani a helyzetet az igazgató le szarja a dolgokat (cigány) faterom elég forró fejű és vannak kapcsolatai (ha értitek hogy értem) és ja ha valamit lépek ellenük és ha nem kapnak semmit (mert férgek) akkor még jobban rám szállnak
2015. máj. 11. 12:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha egy hónapod van már csak itt akkor mitől félsz? Mennék egyből orvoshoz, igazgatóhoz, rendőrségre. Mi veszteni valód van? ha rosszul állnak a dolgok elmész orvoshoz és kiíratod magad.

Ha meg faterodnak "vannak kapcsolatai" akkor hajrá. Használd őket! Én biztos nem a neten kérdezősködnék, hogy namostakkormiislegyen, ha ilyen eszköz lenne a kezemben...

2015. máj. 11. 12:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A nagy magyar valóság az, amit sokan vagy nem tudnak, vagy nem akarnak tudni: nem tudsz sok mindent tenni.

Erről az tudna mesélni, aki átélte. Én is ilyen fertő iskolába jártam, 90% roma gyerek közé fehér lányként. Nem volt egy álom, az biztos. Tanárok, szülők is félnek, homokba dugják a fejüket, ha nyílt összetűzés van, a tanár is inkább a romáknak ad igazat. Csapatokban járnak és szállnak rá emberekre, ha egyel összevitázol, vár az utcán a család. Volt, hogy egyiküknek nem tetszett az arcom, csak ez volt a bűnöm és suliból hazamenet kővel dobált. Volt, hogy körbeálltak és összerugdosták a táskámat, mert nem volt benne érték, amit nekik adhattam volna csak tankönyvek. Nem úgy támadtak soha, hogy tanár, vagy valaki lássa, egyszerűen beleszorítottak egy sarokba, öltözőben stb. Tornaórákat utáltam, mindig kosarazás volt és 3-an szorítottak le izomból a 45 kilómmal. Ilyenkor rá lehetett kenni hogy "játék" és nem lehetett panaszkodni... volt egy előző osztálytársam aki megtette és elmesélte az osztályból az egyik normálisabb fehér lány, hogy utána még jobban "elintézték". Nincs az a cselgáncs ami segít, ha rád jönnek öten, hatan. Volt, hogy hiába fogtak le, felugrottam és elütöttem a labdát, akkor, ha a tanár meg mert dicsérni, utána bosszúból kigáncsoltak. A fiúk meg taperolták a lányokat és aki nem hagyta magát azt még jobban. Egyszer feljelentettem egyet (őt nem a suliból) és a rendőr, aki felvette a vallomásomat mosolygott, hogy csak akkor tehetnek valamit, ha vér folyik. Itt nem segít az erőszak, mert nem áll melléd senki, mindenki fél. Nem segít az ész, mert ők ilyet nem használnak. Csak a suliváltás segít. A fiúknál még durvább az, ha rájuk szállnak mert őket meg verik. Engem ilyen szinten nem, mert lány voltam.

2015. máj. 11. 13:26
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Védekezz. Nem igaz, hogy ha kiállsz ellenük, még jobban rád szállnak. Ezek gyáva férgek, csak akkor menőznek, ha nem találkoznak ellenállással. Ha igen, visszakoznak, keresnek másik célpontot. Mellesleg nincs cigány haverod az iskolában? Ha van, megkérhetnéd, hogy segítsen, keljen a védelmedre. (Csak szavakkal. Ha cigány, ért "a nyelvükön").
2015. máj. 11. 16:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha gyúrsz, akkor alap lenne pár atyai pofont leosztani. Még ha medúzaizmod van, akkor is azért.
2015. máj. 11. 23:20
 17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ hiába gyúrok mert odáig oké hogy egyet-kettőt el vernék de ha bandába jönnek akkor eléggé rossz a helyzet
2015. máj. 12. 20:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Simán érdemes jól futni sprintet és távot, nem szégyen, de hasznos ilyenkor. Aztán nyilván egyenként lehet őket ijesztgetni.
2015. máj. 12. 21:49
 19/21 anonim válasza:
69%

A cigánytól nem kell félni. Mint a kutyák. Ha megérzi, hogy félsz, akkor bántani fog.

Én is sokszor keveredtem a cigányokkal összetűzésbe, de soha nem mertek megütni. Látták, hogy nem félek tőlük. Volt olyan is, hogy kés is volt náluk, de nem merték használni. Ha a cigányok bandába vannak, akkor a "falkavezért" kell megkeresni. Ennek a cigánynak van a legnagyobb hangja. A többi cigány hátul meghúzódik. Ha látják rajtad, hogy nem félsz, akkor nem fog merni megütni. Persze tudom, hogy ez nem olyan egyszerű, mint azt én most itt leírtam. Nekem is sok ilyen alkalom kellett, hogy megszokjam.

Teljesen mindegy, hogy átmész más iskolába, mert ott is lesznek. Ha nem a suliba, akkor az utcán. A rendőrök nem tehetnek semmit, ami nagyon szomorú.

2015. máj. 18. 22:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Veszel egy ilyet, biztos megijednek tőle: [link]
2015. máj. 25. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!