Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mennyire kell...

Szerintetek mennyire kell seggnek lenni ahhoz hogy az érettségi napján betelefonáljuk a suliba és megkérdezzük mikor lesz az érettségi?

Figyelt kérdés

Középiskola délelőtt 9 óra körül. Csöng a telefon. Valaki kérdezi: mikor lesz az írásbeli érettségi? Az iskolatitkár közli a standard választ, nem is gondolván hogy ezt a kérdést egy érettségiző teszi fel: minden írásbeli vizsga 8h-kor kezdődik, 7.30ra meg kell jelenni.

A telefonáló kérdezi: akkor holnap 8kor kezdődik? Igen, 8kor. És melyik érettségi? A matek.

A kérdező a telefonban: és magyar érettségi mikor lesz? Azt hittem az van előbb. Az iskolatitkár majd leesik a székről. A magyar? A magyar az épp most megy.

Miért, Ön kicsoda? Kérdi a telefonban. Csak nem egy érettségiző?

Hát de. Aki annyira képben van hogy 9kor telefonál hogy mikor lesz az érettségi.

2015. máj. 4. 17:16
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Hát tényleg nem.

CSak nekem van igazam: ha van sapka az a baj...

Most akkor tegyem ki újra a sztorit konkrét nevekkel adatokkal? Ez kell?

2015. máj. 6. 20:09
 22/26 anonim ***** válasza:

Nagyon nem megy ez az értelmezés neked... Ha figyelmesen visszaolvasod, akkor a te saját nevedre céloztam.

Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy nem vagy alázatos a szakmáddal szemben. Nem lenne szabad emberekkel foglalkoznod.

2015. máj. 6. 22:18
 23/26 A kérdező kommentje:

Jó. Van alkalmassági vizsga bizonyos időnként, és ha feltételezzük hogy ezek hatékonyan működnek és nem csak arról szólnak hogy X orvosoknak legyen milyen jogcímen beszedni a lóvét (és ilyenre még csak nem is gondolunk igaz?) akkor nekem aki alkalmatlan vagyok a köv vizsgálaton el kell buknom.

Rosszul látnám?

2015. máj. 7. 12:27
 24/26 A kérdező kommentje:

Ja értem. Szóval csak az én nevemet tegyem ki de minden mást nem. És ez így lesz korrekt.

Értem.

Meg értelme is lesz biztos. Értem.

Hát akkor tessék: Beda Károly biol kémia

Tessék. Most jó? Most korrekt?

akkor a te saját nevedre céloztam.

2015. máj. 7. 12:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Olvasd el még egyszer a kérdésedet, és megérted, miért nem vagy alkalmas olyan munkára, ahol emberekkel kell foglalkozni...
2015. máj. 7. 13:20
 26/26 A kérdező kommentje:

Elolvashatom én 100x akkor se értem.

És újra elmondom: vannak olyan szervek és szakhatóságok akiknek célja és feladata

a) a rendszerbe nem beengedni oda nem valókat

b) a rendszert monitorozni és az időközben alkalmatlanná váltakat eltávolítani

Én meg benn vagyok és épp most kapok majd olyan minősítést ami garantál az eddigi évtizedek után még néhány évtizedet a rendszerben.

Hozzászólás?

2015. máj. 7. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!