Szerintetek mennyire kell seggnek lenni ahhoz hogy az érettségi napján betelefonáljuk a suliba és megkérdezzük mikor lesz az érettségi?
Középiskola délelőtt 9 óra körül. Csöng a telefon. Valaki kérdezi: mikor lesz az írásbeli érettségi? Az iskolatitkár közli a standard választ, nem is gondolván hogy ezt a kérdést egy érettségiző teszi fel: minden írásbeli vizsga 8h-kor kezdődik, 7.30ra meg kell jelenni.
A telefonáló kérdezi: akkor holnap 8kor kezdődik? Igen, 8kor. És melyik érettségi? A matek.
A kérdező a telefonban: és magyar érettségi mikor lesz? Azt hittem az van előbb. Az iskolatitkár majd leesik a székről. A magyar? A magyar az épp most megy.
Miért, Ön kicsoda? Kérdi a telefonban. Csak nem egy érettségiző?
Hát de. Aki annyira képben van hogy 9kor telefonál hogy mikor lesz az érettségi.
Hát tényleg nem.
CSak nekem van igazam: ha van sapka az a baj...
Most akkor tegyem ki újra a sztorit konkrét nevekkel adatokkal? Ez kell?
Nagyon nem megy ez az értelmezés neked... Ha figyelmesen visszaolvasod, akkor a te saját nevedre céloztam.
Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy nem vagy alázatos a szakmáddal szemben. Nem lenne szabad emberekkel foglalkoznod.
Jó. Van alkalmassági vizsga bizonyos időnként, és ha feltételezzük hogy ezek hatékonyan működnek és nem csak arról szólnak hogy X orvosoknak legyen milyen jogcímen beszedni a lóvét (és ilyenre még csak nem is gondolunk igaz?) akkor nekem aki alkalmatlan vagyok a köv vizsgálaton el kell buknom.
Rosszul látnám?
Ja értem. Szóval csak az én nevemet tegyem ki de minden mást nem. És ez így lesz korrekt.
Értem.
Meg értelme is lesz biztos. Értem.
Hát akkor tessék: Beda Károly biol kémia
Tessék. Most jó? Most korrekt?
akkor a te saját nevedre céloztam.
Elolvashatom én 100x akkor se értem.
És újra elmondom: vannak olyan szervek és szakhatóságok akiknek célja és feladata
a) a rendszerbe nem beengedni oda nem valókat
b) a rendszert monitorozni és az időközben alkalmatlanná váltakat eltávolítani
Én meg benn vagyok és épp most kapok majd olyan minősítést ami garantál az eddigi évtizedek után még néhány évtizedet a rendszerben.
Hozzászólás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!