Szerintetek mennyire kell seggnek lenni ahhoz hogy az érettségi napján betelefonáljuk a suliba és megkérdezzük mikor lesz az érettségi?
Középiskola délelőtt 9 óra körül. Csöng a telefon. Valaki kérdezi: mikor lesz az írásbeli érettségi? Az iskolatitkár közli a standard választ, nem is gondolván hogy ezt a kérdést egy érettségiző teszi fel: minden írásbeli vizsga 8h-kor kezdődik, 7.30ra meg kell jelenni.
A telefonáló kérdezi: akkor holnap 8kor kezdődik? Igen, 8kor. És melyik érettségi? A matek.
A kérdező a telefonban: és magyar érettségi mikor lesz? Azt hittem az van előbb. Az iskolatitkár majd leesik a székről. A magyar? A magyar az épp most megy.
Miért, Ön kicsoda? Kérdi a telefonban. Csak nem egy érettségiző?
Hát de. Aki annyira képben van hogy 9kor telefonál hogy mikor lesz az érettségi.
Én egy tanár aki egyszerűen nem hitte el a titkár sztoriját de azóta beszéltem a diákkal és igaz a sztori.
A diák az "érettségi" szó élő megcsúfolása. Csak riheg röhög az egészen. ÉRETTségi ugye? Egy ilyennek? Minek?
Miért hova menjek?
A szülőkhöz? Ott már voltam.
Hát istenem lesz pótvizsga októberben.
Csak ugye ezzel a továbbtanulás is ugrott de ez (se) az én bajom.
Én csak azon agyalok, hogy érettségi? Egy ilyennek?
te meg érett tanár módjára kiírod gyakorira
gratulálok, szép díszpéldánytársa lettél a fent említett érettségizőnek :)
ez olyan, mintha egy orvos rohangálna fel ide és írná ki a betegek hülyeségeit, vagy egy adóellenőr az adóelkerülők kifogásait
egyszerűen vannak dolgok, amiket nem illik ország-világ elég kikiáltani
ha meg ehhez támad kedve, akkor ne tanárnak menjen és aláázzon meg valakit a háta mögött, legalább vállalná a saját nevét, ha ilyen véleményt fogalmaz meg egy gyerekről...
ATV Egyenes beszéd c. műsora, a NAV szóvivő fél óráig ismertette a leggyakoribb trükköket hibákat az adóbevallásoknál
Ennyit erről.
A hibákat mindig meg kell osztani.
Egyrészt hogy más ne essen ebbe bele
másrészt a kapitális barmokat meg kell mutatni a világnak, hadd érezzék mekkora barmok. Legközelebb tán gondolkodnak.
Ha van mivel persze.
vagy egy adóellenőr az adóelkerülők kifogásait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!