Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak? Elmentem...

Mit csináljak? Elmentem nyolcadikban az iskolából, mert nem jöttem ki az osztálytársaimmal, és most gimiben újra egy osztályba kerültünk egy régi osztálytársammal.

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek, nem tudom, hogy kéne erre reagálni, hogy ne legyen belőle baj. 14/L

2015. máj. 2. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy bármi problémád lesz vele, lehet, hogy neki semmi baja nem volt veled, csak ment a többiek után. A tizenéves gyerekekben nagyon erős a birkaszellem, ha látják, hogy a többség utál valakit, ők is utálják, csak hogy nehogy ki legyenek vele együtt közösítve. Viselkedj úgy vele, mintha mi sem történt volna, új iskola, új élet, ne foglalkozz a korábbiakkal! Nem kell direkt keresni a társaságát, ha tartasz tőle, de ha összefuttok, legyél kedves, közvetlen, mosolyogj, mint aki még örül is a régi ismerősnek! Meglátod, mivel új közösségben lesztek, teljesen máshogy fogtok viszonyulni egymáshoz, mint a régi iskolában.
2015. máj. 2. 20:21
 2/5 anonim válasza:
Egyedül már nem lesz akkora a szája, ne félj!
2015. máj. 3. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még annyi lenne, hogy mióta nem vagyunk osztálytársak, az új iskolában a második nevemen kezdtek szólítani. Na most ez nagyon megtetszett, és középsuliban is szeretném használni, de ő még az első nevemen ismer, és nem hiszem, hogy hajlana arra, hogy az "új" nevemen szólítson.
2015. máj. 16. 20:25
 4/5 anonim válasza:
Többieknek mutatkozz be azon a néven, amin szeretnéd, hogy szólítsanak, aztán lehet ő is átveszi, de most az az egy ember mit számít.
2015. máj. 28. 15:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van.
2015. máj. 29. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!