Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért engem és a barátnőmet...

Miért engem és a barátnőmet szívatja?

Figyelt kérdés
4-esével ulunk 2-es padokba. és pár haverom összetolták velunk az asztalt és orán felelsz vagy merszeztek rám kerult a sor megmondtam én nem játszom nem akarok egyest kapni.tanár észre vette hogy játszanak és kérdezte a feladatot. semelyikőjuk nem tudták minket is kérdezett engem meg a barátnőm mert ugye mi is ott ultunk felét tudtam és bevágta az egyest. barátnőmnek is.azok akik ossze tolták velunk a padot ők beírást is kaptak mert nem volt kész a feladatunk. mult orán is egyest kaptunk bnőmmel mert akkor is össze tolták a padokat és ők nem csinálták a feladatot mi csináltuk a és nekunk beirta az 1est pedig meg is mutathatnám neki hogy kész van a feladat. mostanába kb. minden orán egyest ír be a semmiért.. van egy kiskedvenc és pl. amikor írunk volt amikor neki nem kellett irnia vagy nem kell felelnie mert ő megkapja az ötösét. annyira szánalmas. miért minket szívat? anyának hogy mondjam megint el hogy egyest kaptam?
2015. ápr. 27. 13:48
 1/3 A kérdező kommentje:
kérlek segitsetek!
2015. ápr. 27. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Anyu! mondanom kell valamit:/ egyest kaptam:(( bocsáss meg ,esküszöm tanulni fogok:csak azt szeretném ha nem csalódnál bennem mindig szeretlek:)
2015. ápr. 27. 15:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszi:)

de nem azért kaptam az egyest mert nem tanultam hanem ok nélkul és annyira elegem van belőle. megmondja nekunk hogy utál minket meg hogy elege van belőlunk alig várja hogy vége legyen a tanévnek hogy ne kelljen minket tanítania.Apának elmondtam ő nem haragudott érte anyának késöbb mondom el amikor hazaért! majd leirom mit mondott

2015. ápr. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!