Nektek bejönne az ilyen osztálytárs? :D
Figyelt kérdés
nagyon alacsony
elég sőtét a bőre(szolizik)
szőke(pothaj)sőtét a szeme kék
csak az öltözködése kicsit elhanyagolt ,de cuki :)
2015. ápr. 25. 08:18
1/17 anonim válasza:
Hát, ha még helyesen is tudnak írni, tökéletes lenne :D
2/17 anonim válasza:
Nem szeretem az olyan embereket, akik kompenzálnak. Törpe, oké, attól még nem dől össze a világ. Az öltözködés meg fontos! És nem, nem pénz kérdése.
3/17 A kérdező kommentje:
Csak kár hogy arcilag ,se szép:( túl barna,meg alacsony vagyok :( de szép vagyok:)
2015. ápr. 25. 08:40
5/17 anonim válasza:
Mire akarsz kilyukadni a kérdéssel?
Öltözködés az fiatalkorban pénz kérdése. Később is rengeteg energiát elvisz az utána mászkálás. Legyen ápolt az öltözet, tiszta, és lehetőleg előnyös, de azért nem pótolja az intelligenciát.
6/17 anonim válasza:
A másik kérdésem, hogy miért szolizol, ha túl barna vagy?
Vagy inkább kreolbőrű vagy, csak nem akartad azt írni?
7/17 A kérdező kommentje:
Kicsit tul barna vagyok jó,nem szabadna szolizni,de szép barna vagyok
2015. ápr. 25. 08:53
8/17 anonim válasza:
nem a külsőddel kéne elsősorban definiálni magad.
9/17 anonim válasza:
megdugnálak, ez lehetséges?
Megnézhetem puncidat?
10/17 anonim válasza:
De, ugyanis mindenki először a külsőt látja, és eszébe nem jutna olyannal kezdeni aki nem tetszik neki.
Elsősorban a barátságnál fontos a belső.
A kérdezőnek annyit, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!