Nem tudom még aktuális -e a kérdés. Mindenesetre az én alkatom sem az a nádszálkisasszony kategóriás. Tehát értem a gondodat. Sikeresen fogytam 7 kilót, ezért már inkább a formás kerek kategóriába estem amikor összejöttem a barátommal (2,5 éve) de istenem, hogy lehet egy pasi ilyen vak. Hiába fogytam le csinosra, még utána is nehéz volt, hogy ne azt a képet alkossa rólam amit a gimi 8 évében, a duci 120 cm-es kislányt a tornasor végén. Mi úgy jöttünk össze, hogy nekem elkezdett tetszeni, és egy közös baráti kör kapcsán egyik nyáron elmentünk egyikünk nyaralójába. Na most képzelheted mekkora stressz volt, hogy nekem fürdőruhába kéne lennem, de kiderült mind kettőnk számára, hogy egész jófej a másik. Utána pedig folytattuk facebookon a beszélgetést. Eleinte mi is csak filmekről, aztán egyre jobban bele jöttünk, és már kicsit a belső világunkat is megmutattuk a másiknak, és ő lett a legjobb barátom. Közben pedig volt egy osztálykirándulás, ami után elmondtam neki (lényegében kiszedte belőlem)m hogy nekem tetszik, és tudom, hogy neki nem, de ha ő ezt félre tudja tenni, legyünk barátok. Na ezek után, mondanom sem kell, még vagy egy évig szerencsétlenkedtünk. 12-ben az érettségi bankett napján jöttünk össze csak. Közben sokat mászkáltunk együtt, kettesben, aztán néhány kocsmázás alkalmával amikor már becsíptünk elkezdte a combomat taperolni, és a kezemet fogdosni, amit nagyon furcsának éreztem, mivel neki nem tetszem ugyebár. De betudtam a piának a dolgot. Aztán utána volt, hogy feljártunk egymáshoz kockulni, vagy ps-ezni, és olyankor is félreérthető dolgok történtek józanon, hogy az ülébe húzott, hátulról átölelt, stb. Eltelt így néhány hónap, amikor nem bírtam tovább, és rákérdeztem, hogy most mit szórakozik, tetszem vagy nem, mert ha nem akkor ne legyen ilyen kétértelmű. Azt mondta, hogy nem, és hogy nem szeretne járni velem, maradjunk csak barátok. Ja persze... folytattuk ugyan ezt. Aztán egyszer, amikor egy hátmasszázs után egyikünk ágyában fetrengtünk, olyan nagyon közel kerültünk egymáshoz, és furán kínos volt bámulni a másikat. És megkérdeztem később este tőle, hogy mi lett volna, ha akkor megcsókolom? De elütötte a dolgot. De ezek után ő csókolt meg engem legközelebb. Nem untatlak a részletekkel, még sok hónap, és bonyodalom eltelt, tisztára mint egy sza.r sorozat. Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha kicsit is értelmes a fiú, (és még nem vagytok együtt) akkor a barátkozáson keresztül is ki lehet alakítani egy kapcsolatot. Ha megmutatod neki, hogy milyen vagy utána már nem annyira fogja nézni a tested. Ez igaz, nekem eleinte utálta a fenekemet, mert hogy túl nagy, most meg egyszerűen imádja (pedig híztam 11 kilót, most kezdtem visszatornázni a dolgokat), és könyörög, hogy ne fogyasszam el. Szóval sok sikert ;)