Fiúk/férfiak! Nektek bejönne az ilyesmi?
Figyelt kérdés
Egy igazi,szexis nő,akinek teljesen tetoválva van az egyik karja?
Kort is kérek és előre is köszönöm.
2013. nov. 18. 19:58
1/12 anonim válasza:
Elofordulhat, ha egyebkent kivul-belul szimpatikus.
22 vagyok
2/12 anonim válasza:
Gondolom, így nem tudom megmondani.
3/12 anonim válasza:
szeretem a rossz lányokat nemúgy rosszlány, hanem szeret rosszalkodni stb. éli a bulis életet stb... de a tele tetkós már nem jó... nekem az nem nőies. engem taszítana 19f
4/12 anonim válasza:
Ha valaki vonzó, akkor nem egy tetovált kar miatt fog kiábrándulást okozni ( kivéve a tetoválással szembeni túlzottan elfogultak számára ).
5/12 anonim válasza:
Ha mellette elég nőies akkor simán, nincs vele gond 23/F
6/12 anonim válasza:
Ha egy szexi vörös csaj van tetoválva a karjára akkor be.
7/12 anonim válasza:
Hát, egy szexis nő tetszene ha van tetoválva ha nincs, ha meg ronda mint a bűn, akkor azon a tetkó sem javít :D
8/12 anonim válasza:
A tetoválás és a kifinomultság elég messze állnak egymástól, plusz egy szétvarrt karú csajnak biztosan nem jegybankelnök a munkája, márpedig nekem eszemben sincs eltartani egy csóró prolit, egyszóval nem.
9/12 anonim válasza:
# 8 - Apropó kifinomultság, a szóhasználat is sokat árul el valakiről.
10/12 anonim válasza:
A 7. válasszal értek egyet. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!