Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megpulykáztak egyik osztálykir...

Megpulykáztak egyik osztálykiránduláson. Hogy/ mivel tudnék kemény bosszút állni? Egy emberen akarok csak, aki megcsinálta. Amivel példát statuálhatnék hogy ne szívassanak.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 3. 23:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
vissza pulykázás az nem kreatív, nem engedtem én nagyon be voltam rúgva nem is emlékszem erre úgyhogy nem tudom terjeszteni semmit, nem akartam de nem tudtam mást csinálni mert nem voltam teljes tudatomnál, nem akarok verést adni mert abból jöhetek ki még szarul plusz ahhoz viszont régen volt hogy most verjem csak meg. Milyen az a metró?? A teát szerintem tudom csak én filterezés néven ismerem.
2015. ápr. 6. 19:38
 12/13 hugyosgalacsin ***** válasza:
100%
metró amikor a fitymádat ráhúzod az ő fitymájára
2015. ápr. 9. 22:16
 13/13 anonim válasza:
100%
Cápázd meg :D
2015. ápr. 28. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!