Nem akarok iskolába menni de nem lóghatom el a félévet. Valami tanács?
8
Hát nekem marha nehéz erre gondolni amikor legszívesebben addig verném az illető fejét a falba amíg mozog..már komolyan kezdek félni magamtól
Ismerem az érzést. Minden felnőtt azt mondja, hogy ne törődj velük. De olyan nincs! Szóval az ami mindig bejön, az a nyalizás, a másik a poénosság. És ami fontos: Ne legyen egy csepp önbecsülésed se! Nem tudom hogy csaj vagy fiú vagy, de annyi a lényeg, hogy ha csaj vagy: Válassz ki egy közösséget, akikhez szívesen csatlakoznál, és tudd meg, hogy kit utálnak. Utána amikor tudod hogy látnak téged, kezd el ócsárolni azt az emberkét akit ki nem állhatnak. Utána ha látod hogy tutira bejött nekik a "magánszámod", akkor a következő pletykába szállj be, hogy "láttad milyen ronda a felsője??" Ha látod hogy bejött nekik, mondj még több rondaságot arról a bizonyos tagról. Ezután ha még néhányszor sikerül ez, akkor már maguktól is odajöhetnek hozzád. Ja, és nyalizz ezerrel! Kérdezd meg, hogy milyen púdert használ, vagy hogy miért olyan puhának tűnő a bőre. Na érted? Még valami: Járj velük sportolni, próbálj hasonlítani rájuk, és mindig, MINDIG érts velük egyet! De ha pasi ügyről lenne szó, akkor mindig az tetsszen neked, akit éppen helyesnek tartanak. Ő legyen a "JAJJ DE CUKIII!" pasi. És még valami: Ha elmegy melletted, vagy rádnéz, mindig "OHH DE ARI!" szinonímáit használd. Ez tuti bejön, tapasztalatból mondom!
Ha fiú vagy: Szintén ugyan ez, csak pletyka helyett verekedés. És nincs nyali! Ha valami nem tetszik, azt jelentsd ki! Nem finomkodni! Üss, vágj, beszélj rondán, és járj focizni. Vagy ahova ők járnak. Intézd el, hogy valami sokkal jobb csapatba bekerülj, mondjuk egy másik városba. És akkor majd téged is szeretni fognak! És mindig tudd hogy éppen melyik a nyerő csapat, nézd meg a meccseket, stb...
Remélem segíthettem! Ja, még valami: 0% önbecsülés, 0% egyéniség, 0% egyéniség! Azért ne legyen ciki amit csinálsz, pl ne nyald föl a követ ha megkérnek r, hanem poénosan tereld el a szót.
Na vége a reményemnek, remélem segítettem!
én is így éreztem akkoriban magam, igaz nem ilyen csúnya szavakkal.
a te hibád hogy 8 év alatt nem sikerült 1 db barátot összeszedned.
ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
már nem tudsz mit csinálni, suliba muszáj járnod. majd középiskolában okosabb leszel ezen a téren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!