Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért vagyok ennyire ronda és...

Miért vagyok ennyire ronda és miért utálnak nagyon?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nagyon magányos, a suliban senki nem akar velem beszélni. Jelenleg osztálykiránduláson vagyok és egyedül itt gubbasztok a szobámban, próbáltam má régebben is beilleszkedni de nem sikrül. Minden fiú jóban van egymással csak engem hagynak ki mindig mindenbôl, pedig semmmi olyan rosszat nem csináltam. Unatkozozok, kérlek segítsetek
2015. márc. 30. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez soha nem fog elmúlni. 23 leszek az idén, még mindig nincsenek bárátaim, mindehol csak a szart kapom.
2015. márc. 30. 20:57
 12/14 anonim válasza:
Az, hogy valaki szép vagy csúnya mindig relatív kérdés.Van olyan férfi aki kimondottan ronda és élnek halnak érte a nők. Ha valóban ronda lennél amit kétlek próbáld ellensúlyozni valamivel.. legyél mindíg ápolt, tiszta ..... kedves az emberekkel.. ne keress kényszer barátokat.. inkább keress valamit amiben kedved leled.. menj sportolj, kirándulj nagyokat, túzzél ki célokat amiket valósíts meg..ápolj állatokat....pl legyen egy kutyád akivel sok időt töltesz... olvass izgalmas könyveket.. és ne foglalkozz azzal hogy ki mit mond vagy gondol rólad... meglátod ha elfogadod magad és megtanulod értékelni magad lesz egy két barátod aki tényleg kedvel majd.. kitartást és én szerintem ha ezt már kimerted modani akkor te nem vagy ronda hanem szép vagy.. a lelked bizonyosan..
2015. márc. 31. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Érdekes gondolkodás,mert vannak olyan ronda emberek aztán több ezer barátjuk van,szóval eleve a kérdésnek sincs érteme
2015. márc. 31. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Én hasonló cipőbe jártam.

9-be kinéztek maguknak és bántottak (főleg a csajok kezték) aztán szépen megutáltattak mindenkivel. Rondáztak, beszóltak stb. sokat szomorkodtam miatta és szégyelltem magam. Aztán elkezdtem sulin kívül haverkodni emberekkel és csodákcsodájára lettek jóismerőseim akik nem érették hogy miért rondáznak amikor nem vagyok az. :)

Kezdj el a sulin kívül ismerkedni :) a suliba elvégre is tanulni jársz nem partyzni. Hidd el ha szerzel haverokat sulin kívül nem fognak annyira érdekelni a sértések. :) sok sikert!!!

2015. márc. 31. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!