Hallottatok már, vagy éltetek már át tanár -diák kapcsolatról szoló történeteket?
Akkor már az első félévem végén kefélgettem az egyik tanárnőt. Tipikus férfifaló 40-es nő volt...
Aztán a 4. félévben megismerkedtem egy másikkal. Vele egy nyaraláson gabalyodtam össze és a mai napig dugom, ha úgy adódik. Emellett volt pár PhD-s csaj, és most is hajtok egyre.
A sulinkban több volt a lány és néha beugrottak a férfi tanárok, hogy táncoljanak a lányokkal szalagavatón. Aztán a végén a föci tanár elvileg összejött azzal a végzős lánnyal akivel táncolt, persze "csak érettségi után".
Unokatesóm pedig mesélte, hogy az irodalomtanáruk összejött 12.ben egy osztálytársával, a lány terhes lett a pasit pedig kirúgták. De elvileg együtt vállalták a gyereket, mondjuk ki tudja azóta is együtt vannak-e még.
Mindkét esetben fital, alig pár éve végzett tanárokról volt szó amúgy.
# 6
Azt majd én eldöntöm, hogy jó nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!