Mit gondolnak a tanárok, hogyha részegen látják egyik tanítványukat?
Szerintem ezzel semmi gond nincs.
Egyik tanítványom pl. mondta is egy vizsga előtt, hogy ha ez neki sikerül, akkor 1 hónapon keresztül inni fog.
Csak mosolyogtam rajta.
Amikor én voltam fiatal, még dívott a dalolászás. Főleg, ha némi toroköblítő is lecsúszott már. Ilyen dalolás történt több proffal is.
Középiskolában viszont volt egy érdekes eset. Borász technikusi vizsgára készülve elmentünk Villányba osztálykirándulásra. Este persze felfedeztük kicsit a várost, megittunk pár sört, és mikor erősen kapatosan a szálláshelyre indultunk, találkoztunk a tanárral. Megállított minket
- Fiúk, de jó, hogy találkoztunk! Hol kapható itt a környéken jó hideg sör?
Mi persze előzékenyen útbaigazítottuk, amiért cserébe mindannyian kaptunk egy hatalmas egyest. Merthogy milyen szakember az, aki egy idegen helyre vetődve nem a borokat, s a borozókat térképezi fel elsőként? :))
Az egyetemen már semmit. Ne legyünk álszentek, alig találni olyan diplomás embert, aki soha életében nem lett volna részeg. Ez természetesen nem baj, az, ha az ember egyszer-kétszer kirúg a hámból, természetes dolog. Ettől még nem lesz züllött alkoholista. Persze, ha valakit minden nap részegen látni, az azért már gázabb dolog, de szerintem az egyetemi oktatók magasról tesznek rá, hogy melyik hallgató mennyit iszik.
Az, amikor általánosban, a kirándulásról előző nap este hazaérkezett 7. osztályosok óráján azt kellett tapasztalnom, hogy 2 fő kivételével mindenki másnapos volt, na, az már elgondolkodtatóbb helyzet volt.
Középsuliban tanára válogatja. Engem egyszer látott az egyik tanárom részegen, de akkor már végzős voltam. Kiröhögött :D
Egyetemen vannak szakos estek, mikor együtt iszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!