Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csípnek bennem a tanárok...

Mit csípnek bennem a tanárok ennyire?

Figyelt kérdés
A tesitanárom becéz pedig, már kaptam tőle egy szaktanárit, meg elishordott a hátam mögött most meg megállás nélkül nyalizik(nő). A magyar tanárom (férfi) állandóan mosolyográm. A biosz tanár ( férfi) senkit se szeret de engem csíp. Meg még vagy 4-5 tanár tul kedves és odafigyelő velem, pedig nem csinálok semmit, nem is készülök az órákra és ezt kapom még leszídást sem meg semmi, a többivel meg tök bunkóak. Ez mi?

2015. márc. 23. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem sajnálnak,és azt gondolják,nem vagy okos,és nem viszed semmire
2015. márc. 23. 16:58
 2/3 anonim válasza:
65%
Örülj neki, hogy kedvesek veled. Nyílván te sem vagy velük paraszt, mint az osztályod nagyrésze, ennyi az egész. A tanárok is ugyan olyan emberek, mint a többi felnőtt pl. a szüleid. Nem kell őket máshogy kezelni, ahogyan sokan teszik. Ha szorult beléd egy kis udvariasság velük szemben, akkor kedvelni fognak.😊 Én a helyedben csak örülnék, nem keresném a miértjét és nem is kérdezném az osztályomat, mert a végén még én jönnék ki rosszul. Gondolom lány vagy, és kb 12-13 éves...
2015. márc. 23. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Anyadek lefizettek őket, szóval nyugi...meg van az év végi 2-es...
2015. márc. 23. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!