Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Máshol is vannak ilyen aranyos...

Máshol is vannak ilyen aranyos osztálytársak és tanárok?

Figyelt kérdés
Hamarosan készülünk a szakmunkás vizsgára, én jelenleg a kórházban vagyok. Úgy történt, hogy testnevelés órán nagyon fájt a hasam, először azt hittem hogy a szokásos női baj, ki akartam kéretzkedni, de a testnevelő tanár azt mondta hogy nem mehetek hanem üljek le a padra. Azonnal hívta a mentőket akik megállapították, hogy vakbélgyulladásom van. Délutánra meg is operáltak. A lényeg ebben, hogy másnap az osztályfőnök (ő a testnevelő tanárunk is) elkérte az igazgatónőtől az osztályt és bejöttek meglátogatni. Nagyon jól esett hogy ilyen osztálytársaim vannak.

2015. márc. 4. 22:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%
Oh, egy puszi a varratodra :)
2015. márc. 4. 22:21
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Uncsi a kórházban mi? :)
2015. márc. 4. 22:22
 3/22 A kérdező kommentje:
Az egyes válaszolónak köszönöm szépen :) Igen eléggé, nem kelhetek még fel se :(
2015. márc. 4. 22:25
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoooly? :DD Hát ez nagyon nagy! Örülj neki, hogy ilyen klassz sulis társaid és tanárod van!

Gyors gyógyulást!

2015. márc. 4. 22:35
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék ilyen osztálytársakért és tanárokért! :) Egyébként biztos vannak, csak nekem mondjuk nem sikerült kifognom.
2015. márc. 4. 22:35
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Valóban irigylésre méltó a helyzeted :) Na, mármint nem az, hogy kórházban vagy, hanem, hogy tényleg ilyen frankó osztályod és ofőd van.

Én se az általánosban, se a gimiben nem jöttem ki a saját osztályommal túlságosan :/ De szerencsére a mostani szakképző sulimban nagyon csípjük egymást :D

2015. márc. 4. 22:55
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) jövőhét vasárnap mehetek haza
2015. márc. 4. 22:56
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Óó,szegény,jobbulj gyorsan!Mellé egy mosoly is jár,hátha segít valamennyit:)

És igen,máshol is vannak ilyen ki tüntyürkék,akik gondoskodnak az emberről,meg segítenek neki,ha baj van.Nekem is volt már baj,sőt ált.isk.-be még osztálytársamnak is voltak problémái(neki műtéti),nekem meg később(középisk.) vírus.

Amikor elájultam,a biológiatanár kapott el,és kivittek,és segítettek,és aggódtak értem.:)

Most meg,hogy OKJ-ra járok,5 hónapja megismertem erős,határozott,korrekt,okos nőket,és normális barátnőim lettek,és remélem sohasem fogok bennük csalódni!:DD

Szeretem őket.

2015. márc. 4. 23:50
 9/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2015. márc. 5. 00:10
 10/22 A kérdező kommentje:
Ma megvizsgált a doktor úr, mindent rendben talált, holnap kiszedik a varratokat, meg kiszedik a csöveket, hál' Istennek a katétert is kiveszik.
2015. márc. 5. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!