Máshol is vannak ilyen aranyos osztálytársak és tanárok?
Ez komoooly? :DD Hát ez nagyon nagy! Örülj neki, hogy ilyen klassz sulis társaid és tanárod van!
Gyors gyógyulást!
Valóban irigylésre méltó a helyzeted :) Na, mármint nem az, hogy kórházban vagy, hanem, hogy tényleg ilyen frankó osztályod és ofőd van.
Én se az általánosban, se a gimiben nem jöttem ki a saját osztályommal túlságosan :/ De szerencsére a mostani szakképző sulimban nagyon csípjük egymást :D
Óó,szegény,jobbulj gyorsan!Mellé egy mosoly is jár,hátha segít valamennyit:)
És igen,máshol is vannak ilyen ki tüntyürkék,akik gondoskodnak az emberről,meg segítenek neki,ha baj van.Nekem is volt már baj,sőt ált.isk.-be még osztálytársamnak is voltak problémái(neki műtéti),nekem meg később(középisk.) vírus.
Amikor elájultam,a biológiatanár kapott el,és kivittek,és segítettek,és aggódtak értem.:)
Most meg,hogy OKJ-ra járok,5 hónapja megismertem erős,határozott,korrekt,okos nőket,és normális barátnőim lettek,és remélem sohasem fogok bennük csalódni!:DD
Szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!