Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most így, hogy lassan már 1...

Most így, hogy lassan már 1 hónapja elballagtunk: csak nekem hiányzik a suli, az osztálytársak?

Figyelt kérdés
Persze vannak akiknek örülök, hogy többet nem látom őket. :D De a nagyrészük hiányzik. Meg az órák, a szünetek, amikor hülyéskedtünk...olyan jó volt. :) nagyon sajnálom hogy vége van ennek az időszaknak az életemben. Ti hogy vagytok ezzel?
2014. máj. 17. 11:59
 1/9 anonim válasza:
100%
Nekem a szakállamat húzogatták ami rettenetesen fájt, tehát nem hiányoznak :/ MYBYT
2014. máj. 17. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én ballagtam két éve, akkor az első egy-két hónapig senki nem hiányzott, de amikor elkezdődött az új év a középiskolában, nagyon hiányoltam mindent és mindenkit. Most lesz június 15.-én, hogy 2 éve nem beszéltem senkivel sem, pedig annak idején nagyon jóban voltam velük.
2014. máj. 17. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
főiskola*
2014. máj. 17. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetes, amit érzel, nagyon rossz dolog, de túl kell rajta esni. Mindenki túlesik ezen. Nekem is sokáig hiányzott annak idején, viszont ma már egyáltalán nem, eszembe sem jut a régi osztályom. Ha éled tovább az életedet, jönnek új dolgok, és azok fognak lekötni, a középsuli pedig elhalványul, végül pedig csak egy régi emlék lesz. Ez az élet rendje :D Persze, ha középsulis voltál.
2014. máj. 17. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mocskosul örülök.
2014. máj. 17. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon furcsa, hiányzik, első osztálytól oda jártam. És most hirtelen vége. :( Hihetetlen. F
2014. máj. 17. 16:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Az általános iskolás ballagást nagyon vártam, örültem hogy vége lett. Nem szerettem azt az osztályt, piszkáltak. Szóval megértem azokat, akik nem hiányolják az osztálytársaikat. :D De a középsulis osztályomat nagyon megszerettem, és hiányozni fognak.
2014. máj. 17. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon hiányoznak, pedig jó részükkel tartom a kapcsolatot. Emiatt is járok be konzultációkra. Meg is lepődtek a tanárok, hogy engem ott látnak, mert soha nem voltam valami szorgalmas diák. Meg nekünk még hátra van egy osztálykirándulás és a bankett. Viszont a para az, hogy pár tanár is hiányzik, az egyik különösen.
2014. máj. 18. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak június 12-én lesz a ballagás!!! :'(
2014. máj. 19. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!