Olyan osztálytársak között, akik már kiközösítettek, egyesek megutáltak, lenne még esélyem haverkodásra?
Most leszek 11.-es, az osztálytársaim teljesen kiközösítettek, kitudja miket beszélnek rólam a hátam mögött. Sokan még csak nem is köszönnek nekem.
Ilyen körülmények között lenne esélyem még velük jóba lenni, összebarátkozni valakivel belőle?
Más évfolyamokban se nagyon kedvelnek, nekik is kitudja miket mondtak rólam az osztálytársaim.
Eloszoris sajnalom, hogy kikozositenek.
Vajon te is tettel erte valamit, hogy idaig fajuljon a dolog?
Ha nem: akkor feleslegesen torned magad, ugysem fognak meg kedvelni
Ha igen: kerj bocsanatot, es mondd, hogy megvaltozol.
Esetleg menj be a suliba ugy, hogy mindenkire mosolyogsz, mindenkinek koszonsz, mindenkivel "jopofizol" es hatha megvaltozik a velemenyuk rolad.
Viszont ha kibeszelnek, akkor nem erdemlik meg, hogy baratkozz veluk. Nekem is csak harom baratnom van a 28-bol... illetve most jonnek egy paran szoval elvileg 30-32 lesz az osztaly letszam... kivancsi leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!