Hogy lettem ilyen?
Figyelt kérdés
Már kislányként GYERMEKPSZICHOLÓGUS-hoz jártam,(nem tudott segíteni) teljesen be vagyok zárkózva a képzeletbeli világomba amiből nem tudok kitörni2015. márc. 23. 11:21
1/3 anonim válasza:
Ez nem feltétlen rossz dolog. Egyébként meg milyen gyermekpszichológus az ilyen. Már idióták is kaphatnak diplomát?
Innen persze csak tippelni tudok, de az is lehet, hogy (enyhe) Asperegered van.
2/3 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok,csak én nem jártam gyerekpszichológushoz,meg semmilyenhez...19/L
3/3 anonim válasza:
Nem is lenne baj,ha megtudnád mutatni ezt a világot a külvilágnak!:)
Hidd el,sokan értékelnék a tehetséged,mert biztos van,csak meg kell találni,hogy miben.Legyen az zene,vagy rajz,festés,vagy bármilyen kreatív tevékenység,akár írás!:DD
Utóbbinak a terápiás hatása is megvan.:)
Szurkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!