Hogyan hagyhatnám ezt figyelmen kívül az iskolában?
Van pár ember, főleg más évfolyamokból, akik valami okból elég furcsán tekintenek rám, és talán még röhögnek is rajtam a hátam mögött, kipletykálnak. Azt nem tudom mi a bajuk, csak látom rajtuk. És amilyen "szerencsés" vagyok, ezekkel az emberekkel nap mint nap össze is futok a folyosón, el kell mennem mellettük. (Bezzeg akikkel össze akarnék futni azokat meg alig látom néha)
Hogyan hagyjam figyelmen kívül őket? Mit tehetnék, hogy le tudjam sz*rni, mit gondolnak rólam mások?
Ha azt látják, hogy téged ez teljesen hidgen hagy, akkor őket ez bosszantani fogja, hogy nem tudnak idegesiteni teged. En a helyedben rajuk is mosolyognek a folyoson, amikor szembe jonnek velem.
Masreszt megkerdeznek valakit, hogy van-e rajtam vmi fura, vagy nem hallott-e rolam valamilyen pletykat. Igy kb. ennyi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!