Segítség!? . (Többi lent)
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Kikerültek rólam meztelen képek . A neten szerencsére nincs fenn de az osztálytársaim mind látták a képeket. Hogy tudnám megakadályozni hogy tovább terjedjen? Tehetek feljelentést? Tudtok esetleg valamilyen segély vonalat hogy felhívhassam őket?2015. márc. 14. 13:26
11/15 anonim válasza:
Én is rájöttem, mert ez a történet a neten is fent van, csak már nem tudom a nevét, ha meg igaz, akkor kérdező, Írj privátba!
12/15 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne!
2015. márc. 14. 16:52
13/15 anonim válasza:
Varadi Adriannak kuldted?
Nalunk a suliban van egy ilyen eset, eletkor is stimmel. 😃
Hat igy jartal, legkozelebb nem teszel ilyet...
14/15 anonim válasza:
rendőrség, mást nem tudsz tenni
15/15 anonim válasza:
Mivel már látták, ki nem tudod verni a fejükből. De annyit csinálhatsz, hogy ha lányok cikiznek, azt mondod, hogy "kitegyek rólad is, ezeket is én tettem ki. És akkor reményeim szerint az, aki tettes az közbeszól, hogy nem is te voltál... Másik esetben csak kiröhögnek. De ha akinek küldted az szeret téged, akkor ha nem állsz szóba vele, vagy csak semminek nézed, az lelkiismeretfurdalást okoz neki, vagy ha nem ő volt, megkeresi a tettest. Ez persze nem megoldás, csak a tettes keresésére adhat választ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!