Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csinálja ezt velem a...

Miért csinálja ezt velem a tanárnőm?

Figyelt kérdés
Szinte minden órán megkérdezi tőlem hogy "vagyok-e olyan szép mint xx(xx a szerelmem), mert ha nem szóljál, szép vagyok? tetszem neked?- ilyeneket szokott kérdezni tőlem Amikor csak teheti engem néz Ha kérdez tőlem valamit akkor mindig mosolyog Úgy szólít hogy Gergőke(másnak rendesen mondja a nevét)
2015. márc. 12. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán hibás? Mert ez a mondat nem értelmes.
2015. márc. 12. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kérdéseket tesz fel, hogy tetszem neked, akkor szerinted mégis mi a francra gondol? :D De most komolyan. Elég 142% egyértelmű.
2015. márc. 12. 19:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is kezdem sejteni, de nem akarom hogy szerelmes legyen belém
2015. márc. 12. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Drágám,kérlek ne álmodozz,korán van még a masztihoz.
2015. márc. 12. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerelmes beléd, ennyi. De Gergőke, kérlek! Várjatok még néhány évet! Majd aztán jöhet az ágy.
2015. márc. 12. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha jó csaj akkor dugd meg, ha nem akkor szólj a szüleudnek vagy az igazgatónak.
2015. márc. 15. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szinte látom magam előtt, ahogy Ferinek azt mondja a tanári padban ülve, hogy "hát ez a dolgozat nem sikerült valami jól, tessék jobban átnézni a dimetil-észtereket", aztán Gergőhöz fordul, és azt mondja, "vagyok olyan szép, mint Ági? Bejövök neked, Gergőke?"

Nem semmi egy csaj lehet, az biztos.

2015. márc. 16. 15:24
 8/8 anonim válasza:

Hát azért szerintem ne éld bele magad...

Arra nem gondoltál, hogy csak azért mosolyog, mert kedves akar lenni és nem azért, mert olyan jóképű vagy és bejössz neki? Meg azért, mert becéz? Nem szerelememnek szólít, csak Gergőkének...

Amúgy honnan tudja, hogy ki tetszik neked? Elmondtad vagy az az osztályodból vagy szerelmes valakibe és látja rajtad?

2015. márc. 17. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!