Mit tegyek? ha az osztálytársam meleg, és engem okol miatta, mert azt mondja addig sose volt meleg amíg velem találkozott.
Ezzel hárít valamit.Valószínűleg megijedt a szexuális orientációjától,ami nem ritka eset.Sőt,elég gyakori!Sajnos elég keveset tudnak az emberek a szexuális orientációkról,és a nemi identitásról is,sokszor még keverik a kettőt.Nekem meg olyan érzetem van közbe,mintha a sötét középkorba csöppentem volna.
A lényeg az,hogy el kell neki mondani,hogy te nem vagy hibás abban,hogy ezzel ő született,vagy valamilyen úton-módon így alakult a szexuális orientációja(mert bizony semmi sincs bizonyítva,úgyhogy vagy-vagy),biztosra állítani ezzel kapcsolatban semmit nem lehet.
El kell mondani neki,hogy te őt nem akarod,vele nem akarsz úgy lenni.
Okés, beszélhet a sráccal, de szerintem nem fogja elfogadni...
Elsőre biztos, hogy nem.
Ha annyira tartózkodik az igazságtól, hogy az egészet egy másik srácra keni, akkor hogy ha pont az a srác mondja Neki, hogy saját magába keresse az akokat, nem hiszem, hogy nagyon könnyen elfogadná... :s
Persze egy próbát megérhet, meg akár többet is, esetleg ha többször mondod nagyobb eséllyel jut el a tudatáig, vagy küldesz neki erről cikket fb-on
(ha ezt tennéd, akkor ne írd meg neki, hogy milyen cikk, csak küldd el és mond, hogy milyen érdekes ezt neki is olvasnia kell, de ne Te mondd el Neki a témát)
Ez mekkora falsh duma már?! :D
Homályosítsd fel, hogy a defektusa veleszületett vagy szerzett állapot, de bármelyik is, ő született vele vagy ő szerezte :)
Az meg, hogy általad(?) a felszínre tört, nehogy már hiba legyen, plábe nem a tiéd.
De amúgy szerintem gélre veri a harangot (meg mást, khm) ezzel, hogy "támadólag" lép fel, hátha lelkifurdalást generál benned és adsz neki egy puszit :D
Vagy legalább hagyod magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!