Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? ha az osztálytársa...

Mit tegyek? ha az osztálytársam meleg, és engem okol miatta, mert azt mondja addig sose volt meleg amíg velem találkozott.

Figyelt kérdés

2015. márc. 10. 17:22
 1/10 anonim válasza:
100%
Nem tudsz vele mit csinálni, főleg ha te nem vagy meleg.Tartsd tiszteletbe de ne csinálj félre érthető dolgokat amiből az következtetheti le, hogy te is akarod őt. Szerintem ennyit tehetsz ez így korrekt.
2015. márc. 10. 17:28
 2/10 A kérdező kommentje:
De én sose adtam neki semmi jelet,még csak rá se néztem,miért okol engem?
2015. márc. 10. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Világosítsd fel arról, hogy egy hetero srác hiába lát meg egy helyes, szexi (tökéletes) srácot, ha hetero, akkor sem fog neki tetszeni... Mondd meg neki, kedves barátom, rossz hírem van, a melegség nem kialakul. Valaki vagy annak születik vagy nem. És ezen egy ember sem tud változtatni
2015. márc. 10. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Vszinüleg igy akar "meggyözni", hogy neked KÖTELESSÉGED eltürni az ö közeledését.
2015. márc. 10. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem így működik, te nem tehetsz arról, hogy megtetszettél neki. Főleg ha még jeleket sem adtál neki. Szerintem ő most össze van zavarodva, mert először tapasztalja, hogy a saját neméből érdekli valaki, és feltétlenül kell neki egy "hibás". Aki viszont egészen biztosan nem te vagy. Igazából senki nem hibás ebben, a vonzalom vagy kialakul, vagy nem.
2015. márc. 11. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel hárít valamit.Valószínűleg megijedt a szexuális orientációjától,ami nem ritka eset.Sőt,elég gyakori!Sajnos elég keveset tudnak az emberek a szexuális orientációkról,és a nemi identitásról is,sokszor még keverik a kettőt.Nekem meg olyan érzetem van közbe,mintha a sötét középkorba csöppentem volna.

A lényeg az,hogy el kell neki mondani,hogy te nem vagy hibás abban,hogy ezzel ő született,vagy valamilyen úton-módon így alakult a szexuális orientációja(mert bizony semmi sincs bizonyítva,úgyhogy vagy-vagy),biztosra állítani ezzel kapcsolatban semmit nem lehet.

El kell mondani neki,hogy te őt nem akarod,vele nem akarsz úgy lenni.

2015. márc. 12. 00:03
 7/10 Chone válasza:
0%
Személy szerint kapna tőlem egy olyan parasztlengőt, hogy kigyógyulna belőle azonnal.. Utána persze elkerülném a biztonság kedvéért.
2015. márc. 19. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Chone azért ilyen őstulok ne legyél már! Ember vagy vagy mi (?)
2015. máj. 9. 18:39
 9/10 anonim válasza:

Okés, beszélhet a sráccal, de szerintem nem fogja elfogadni...

Elsőre biztos, hogy nem.

Ha annyira tartózkodik az igazságtól, hogy az egészet egy másik srácra keni, akkor hogy ha pont az a srác mondja Neki, hogy saját magába keresse az akokat, nem hiszem, hogy nagyon könnyen elfogadná... :s

Persze egy próbát megérhet, meg akár többet is, esetleg ha többször mondod nagyobb eséllyel jut el a tudatáig, vagy küldesz neki erről cikket fb-on

(ha ezt tennéd, akkor ne írd meg neki, hogy milyen cikk, csak küldd el és mond, hogy milyen érdekes ezt neki is olvasnia kell, de ne Te mondd el Neki a témát)

2015. máj. 10. 08:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez mekkora falsh duma már?! :D

Homályosítsd fel, hogy a defektusa veleszületett vagy szerzett állapot, de bármelyik is, ő született vele vagy ő szerezte :)

Az meg, hogy általad(?) a felszínre tört, nehogy már hiba legyen, plábe nem a tiéd.

De amúgy szerintem gélre veri a harangot (meg mást, khm) ezzel, hogy "támadólag" lép fel, hátha lelkifurdalást generál benned és adsz neki egy puszit :D

Vagy legalább hagyod magad...

2016. szept. 18. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!