Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy reagálnátok, ha egy...

Hogy reagálnátok, ha egy tanár megütne titeket?

Figyelt kérdés

2015. márc. 11. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

#10: Az van, hogy a kedves kérdező nyelvtani tanulmányaiban már nem jutott el arra a szintre, amikor a vesszőt tanulták.

Ettől függetlenül ez teljesen indokolatlan volt, és minimum az igazgatót értesíteni kellene róla. Már ha tényleg úgy történt az eset.

2015. márc. 12. 10:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Pedig úgy történt ahogy mondom,rossz helyen nyitottam ki a könyvet,hátam mögött volt ,és szó szerint váratlanul megütött
2015. márc. 12. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Azért mondjuk a "megüt" is elég tág fogalom, ebből nem derült ki, hogy csak egy kicsit a fejedre legyintett (ami még akár jófejségnek is tűnhet), vagy félfordulatból olyat rádsózott, hogy a pad adta a másikat. Nem mindegy...
2015. márc. 12. 12:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Magyar szokás szerint legalább lerúgni a tanár fejét ....
2015. márc. 18. 15:36
 15/17 ritmikus_csimpifon válasza:
64%
En kimentem volna az osztalyterembol. Egy tanar nem uthet meg egy gyereket. Szomoru, ha mas eszkoze nincs a figyelem megtartasahoz. Es alkalmatlan pedagogusnak. Nem hiszek abban, hogy "egy kis pofon nem artott senkinek, engem is vertek megis ember lettem". A veresnek mindig kovetkezmenye van, megalazottsagot es felelmet kelt. Ennek nincs helye az iskolaban.
2015. márc. 18. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:
26%

Sajnos a régi jól bevált módszerek ma be vannak tiltva.

Bizony még nem is oly régen a tanár a nádpálcával sétált az osztályban és akkor még rend volt. Ma már saját szüleiket sem becsülik, csavarogna, italoznak, kábítóznak, verekednek

és ez mind megengedett..de hogy a tanár fegyelmezze a rossz gyerekeket ??? Igaz a mai iskolások szülei is javarészben neveletlenek így...

2015. márc. 19. 13:14
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolsz, kik nevelték ilyenre a mai kölyköket? Akiknek gyerekként a nádpálcától kellett félni

És egyébként lefogadom, hogy ahogy mai is, régen is voltak szemétláda tanárok akik simán visszaéltek a hatalmukkal a gyerekek kárára, csak akkor még ez a szóban forgó nádpálca is ott volt

2015. márc. 19. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!