2/17 anonim válasza:
aha ... ott kezdődött, hogy megütött
hogyan reagálnál tanárként, ha nagypofájú diákod beszólogat, zavarja az órát, és játssza a sérthetetlent?
3/17 A kérdező kommentje:
Nem ott kezdödött hogy rossz helyen nyitottam ki a könyvet
2015. márc. 11. 17:44
5/17 anonim válasza:
Attól függ. Én általánosban kaptak kokit az ofőtől, amikor pofáztam órán... El is kussoltam egyből.
6/17 A kérdező kommentje:
Mondom rossz helyen nyitottam ki a könyvet,itt kezdödött
2015. márc. 11. 17:49
7/17 anonim válasza:
Ha tudom miért kaptam (és megérdemeltem) akkor természetesen semmit, elfogadnám a tényt. Viszont ha csak egy semmiség miatt, azt nem tűrném el.
8/17 anonim válasza:
Attól függ hogyan és miért.
Lehetséges hogy összevissza szégyellném magam, meg az is hogy szétverném a fejét.
9/17 anonim válasza:
Nem emlékszem mit reagáltam, de arra igen, miért kaptam:
Megkérdezte óra vége felé a tanító néni, hogy van-e valakinek kérdése?
Erre én: Mikor fejeződik már be az óra?
Hát pofon vágott.
10/17 anonim válasza:
Most mi van?
Első kommentedben azt írtad: "Nem ott kezdödött hogy rossz helyen nyitottam ki a könyvet"
Másodikban: "rossz helyen nyitottam ki a könyvet,itt kezdödött"
Most akkor ott kezdődött, vagy nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!