Hogy lehet, hogy az egyik osztályársam hirtelen így meggazdagodott?
Régen, 1 éve csak 1 egyszerű samsung telefonja volt, meg normál cipője, ruhája, nem volt olyan szegény, de az átlagnál alacsonyabb volt, apja cipőjét hordta, látszott hogy olcsó cuccokba jár.
Most meg hirtelen így mindent megvehet, iPhone 6 Plus, meg mindenféle márkás cucc, hirtelen fél milliós tablet meg mit tudom én és a személyisége is változott, el van szállva magától.
Nem mintha pénz szerint rangsorolnám az embereket de ez elég furcsa. Fiú egyébként.
16L
Pedig oda is írta a kérdező, hogy fiú az illető.
Egyébként ki tudja? :D
Mondjuk én a helyében ennyire azért nem mutatnám ki, ez nem normális dolog. Ja, meg az se, hogy a szülei ennyire elkényeztetik a gyereküket. Na mindegy, nem a mi dolgunk.
A gazdagság nem itt kezdődik.
Iphonet lehet részletre venni, a ruhák lehet csak számodra tűnnek márkásnak, fél milliós tablet meg nem igazán van. Szerintem inkább foglalkozz a saját dolgaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!