Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki meggazdagod...

Van itt olyan, aki meggazdagodott? Hogy csinálta?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Hát, én gazdag embernek mondhatom magam. Hogy csináltam? 12 évesen anyám mellett dolgoztam iskola után a virágüzletében. 16 évesen hajnali 2 -kor keltem hogy anyámmal együtt a nagybani piacon hajnali 4-kor a friss virágokat megvegyük. 18 évesen érettségi után 14-06 óráztam hogy minél több elégedett vendég legyen, és mindig garantáljam a friss, szép elkészített virágokat. Én fiatal lányként nem strandoltam, nem buliztam, nem nyaraltam. Én dolgoztam. Ma van több virágüzletem, üzletasszony lettem, és 26 embernek adok munkát. Ma is dolgozom, de már csak a saját örömömre. De ma nincsenek anyagi gondjaim, évente 2-3 alkalommal megyek nyaralni külföldre. Nemrég nyitottam egy virágüzletet Angliában is, ami szépen működik.. Szóval én kemény munkával szereztem a gazdagságot. A 21 éves fiam még és a 18 éves lányom ma mindent megkapnak amire vágynak (lakás autó, pénz) de tenni kell érte nekik is valamit. Ők is dolgoznak, és részt vesznek a családi vállalkozásba. A fiam akárcsak én hajnalban már ott van a nagybani piacnál..
2013. márc. 9. 01:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Örököltem.........
2013. márc. 9. 07:25
 3/5 anonim válasza:
60%
Azért úgy egészen más ha volt honnan elindulni.. Ha anyáméknak vállalkozása lenne nekem is könnyebb lenne. Én se jártam Soha szórakozni! Dolgoztam eleget a ház körül, mégse lettem gazdag.
2013. márc. 9. 07:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Én remélem meg fogok abból, amit most elkezdtem, de az a baj, h én kb teljesen az alapról indulok, mert apám rokkantnyugdíjas, anyám meg ápolónő, szal az én seggem alá nem fog senki egy működő vállalkozást berakni, amit csak tovább kell vinni.

Rém nekem is szerencsém lesz;)

2013. márc. 9. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én két hónap alatt kerestem 1millió Diablo3-al:D Aukciós házban vettem olcsón és eladtam drágán az igazi pénzes aukciós házon ami a paypalra volt csatolva. Már nem működik így a dolog sajnos.
2013. márc. 10. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!