Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ténleg emo volnék?

Ténleg emo volnék?

Figyelt kérdés

A múltkor firkálgattam a füzetbe és mikor a tanár meglátta megkérdezte nem vagyok-e emós véletlenül. Értetlenül álltam. Ma pedig egy osztálytársam azt mondta hogy: "na te vagy rocker vagy, vagy emos". Meg azt mondta furcs vagyok...Nincs kifestve a szemem. Nincs szembefésült hajam és nem hallgatok Tokio Hotelt. Csak szeretem a fekete felsőket és a körmöm is néha az. My chemicalt hallgatok.

Miért kell egyből ilyeneket gondoljanak rólam??? Én nem érzem annak magam...

2015. febr. 28. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
rólam is sokan azt hiszik, pedig még a körmömet sem festem, csak azok alapján, hogy nem szeretem a színes cuccokat, ezért legtöbbször fekete-fehérben járok, meg amit hallgatok. De nem vagy emos, nyugi:)
2015. febr. 28. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem emo vagy,csak borzasztóan primitív.Mi az,hogy nem tudod,hogy milyen stílusba tartozol?Azt te döntöd el,nem pedig "csak úgy az leszel",és aztán rájössz.Ilyen nincs!

Döntsd el,hogy mi vagy,meg szedd össze magad!

2015. febr. 28. 20:13
 3/6 A kérdező kommentje:
2... Önmagam vagyok!!! Ennyi elég lesz? Nem értem miért kellene bármilyen stílusba is tartoznom. És azt sem értem miért aggatják rám h emo vagyok ha nem érzem magam annak
2015. febr. 28. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
A My Chemical Romance az emok egyik legkedveltebb bandája. Amúgy kit érdekel mit mondanak mások?
2015. febr. 28. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Tèny, hogy szörnyen tájèkozatlan vagy a stílusok terèn, de ettől mèg nem ártana tudnod, hogy a rock alműfajai közül melyiket preferálod. Az "emó" szót általában helytelenül használják a köznyelvben. Javaslom, hogy nèzz utána a jelentèsènek, hogy el tudd dönteni, vajon hasonlóan öltözködsz ès viselkedsz, mintha az lennèl.

Tudod egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire zárkózol el a külvilágtól. Nem kell èrtened, hogy mièrt különülsz el a társaidtól, hallgatsz melankonikusabb zenèket, rajzolsz különös dolgokat. Ha ettől felszabadult leszel, akkor nyugodtan tedd, de ne iskolán belül, mert azt hihetik, hogy segítsègre szorulsz, lelki elsősegèlyre.

2015. febr. 28. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy emo ha nem érzed magad annak. Az MCR amúgy tényleg kedvelt emok körében, de például én is nagyon szeretem pedig szintén nem vagyok emos.
2015. márc. 2. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!