Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Valóban szégyen lenne hogy...

Valóban szégyen lenne hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Most iratkoztam át egy másik iskolába, ott egy pár csaj mintha csak ismerkedni akarna, elkezdtek velem beszélgetni. Mikor a fiúkra terelődött a szó őszintén elmondtam hogy nem volt még barátom és nem volt szexuális élményem, erre kinevettek hogy biztos valami otthon üllő kis p.cs.a vagyok. Azóta szinte az egész osztály rajtam nevet meg azt mondják hogy ők ha tizennyolc évesen szüzek lennének felakasztanák magukat

2015. febr. 27. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Irigyelni fognak ezért, ebbe 100%ig biztos lehetsz, attól hogy ilyen agyatlanok, szétteszik a lábuk minden jött mentnek majd rájönnek később, hogy szégyen inkább...

Büszke lehetsz magadra, ne foglalkozz velük!

2015. febr. 27. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam amikor alapsuliból mentem át középsuliba. Alapsuliból az egész osztály kinevette azt aki már nem volt szűz(igen azok a bizonyos legszebb lányok is). Aztán átkerültem a középsuliba koliba és ott a nevem, korom után a következő kérdés, hogy szűz vagyok-e még? És ott engem nevettek ki, hogy még az vagyok. Voltak többen is akik szüzek voltak de azok a fél év alatt már el is vesztették.
2015. febr. 27. 23:00
 13/14 Neo8 válasza:
Egyáltalán nem gáz. De... és itt lehet hogy nem leszek túl népszerű a véleményemmel: az egyik legnagyobb örömforrástól és az egyik leghatékonyabb feszültséglevezetéstől zárkózol el. Ellenben ha megtalálnád az igazit biztos nagyon örülne neki, hogy még tiszta vagy.
2015. márc. 18. 22:10
 14/14 anonim válasza:
Én most lettem 20 éves és még szűz vagyok. Engem is zavart, de már nem érdekel senki. Lehetőségem lenne rá, de még nem érzem magam késznek arra, hogy megtegyem. Majd ha jön valaki, akiben megbízom, akkor már paramentesen igent mondok. :)
2015. aug. 22. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!