Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez a tervem sikerülhet a...

Ez a tervem sikerülhet a tanárom elcsábításához?

Figyelt kérdés
2016-ban elballagok ,és azt terveztem / 2016 tavaszán mielőtt elmennék végleg az iskolából ,hogy külön elhívom valahova a tanáromat,gyengéden megcsókolom ,és közbe szerelmet vallok neki,ez jó ötlet?

2015. febr. 21. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Elnő. Nemetek Elnő. De hogy jön ez a témához?
2015. febr. 22. 00:05
 12/15 anonim ***** válasza:

4.

Férfi.

2015. febr. 22. 00:07
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Sikerülhet! De diszkréten!
2015. febr. 22. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszútávon szeretnél tőle valamit akkor ne támadd le, hogy szereted, mert nem is ismered. Az egy dolog, hogy a suliban mit mutat, a magánéletében valószínűleg teljesen más. A személyiségének egy rétegébe szerettél bele, ami sok nőnek vonzó, mert érettebb mint a korodbeli fiúk és sokkal intelligensebb is. Csak ennyit látsz belőle. Ha megismered és a többi rétegbe is beleszeretsz akkor hajrá! De csak ha elballagtál, mert ez veszélyes játék. Addig legyél vele kedves és érdeklődj a tárgya iránt!
2015. febr. 22. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Ha meg csak rövidtávon, akkor akár most is letámadhatod, én akkor se ítéllek el, csak akkor vigyázz h le ne bukjatok! (előző voltam)
2015. febr. 22. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!