Mit tegyek? Szerintetek Sikerülhet?
Minden további nélkül sikerülhet, sőt, ha ilyen elszánt vagy, akkor kizárt, hogy ne sikerüljön. Sokan járnak még felnőtt fejjel is érettségizni, neked fiatalként még nem is lesz olyan nehéz.
Szóval vágj bele mindenképp! :)
Mindig van esély ha az ember akarja is. Nézd. Nem te vagy az első és utolsó sem aki semmilyen támogatást nem kapott a családjától. Mi a tesómmal vagyunk az egyik élő példa. Mi sem kaptunk támogatást, inkább csak keserű életet alkoholista szülőktől. Mi nekünk sem volt sok választásunk. Vagy húzhatjuk az árokból továbbra is ki a részeg szülőket, vagy elmegyünk dolgozni, és elköltözünk. Mi elmentünk dolgozni. De sem én sem a nővérem nem akart csak 8 általános végzett gyári munkás lenne. Én butább voltam, mert belemenekültem egy házasságba a szülők elől. Nővérem kitartóbb volt. Míg én egy szép nagy házban éltem boldogtalanul, dolgoztam, addig a nővérem egy szobában élt nehéz körülmények között. Minden pénzét tanulásra költötte. Előbb leérettségizett, majd levelezőn lediplomázott. Én a nővérem noszogatására, (közben elváltam) szintén leérettségiztem, majd 35 évesen lediplomáztam.
Ma mindketten más helyen de jól fizető munkahelyen dolgozunk.
Hidd el nekem, az én történetem sem egyedi eset. Sokan így csinálták, vagy éppen csinálják. Szóval az esély megvan rá, csak akarni kell.
Nagyon szépen köszönöm a támogatást! :)
2. válaszoló
Rólad kell ,hogy példát vegyek mert a leírtak alapján te pontosan tudod,hogy milyen apszolult 0-ról kezdeni
és kitartani a végsőkig köszönd meg a testvérednek ,hogy a jó irányba terelt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!